DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Teniși pentru femei843

O pereche deosebită de teniși de damă, pentru a-ți completa ținuta

Atât fashionistele dedicate cât și cele pentru care vibe-ul e mai important decât moda, au în garderobă cel puțin o pereche de teniși de damă. Ușori, practici și confecționati dintr-un material simplu, dar rezistent, tenișii reprezintă articole de încălțăminte care se pot integra, cu succes, în aproape orice tip de ținută, de la casual până la cele office. Inventați în urmă cu mai bine de 100 de ani, ca o alternativă mai confortabilă la clasicii pantofi de piele, tenișii s-au bucurat rapid de o amplă popularitate, pe care și-au menținut-o până în zilele noastre.

O pereche de teniși albi, combinații vestimentare nenumărate

Cei mai mulți dintre noi își amintesc, încă, de prima pereche de teniși albi primită în copilărie și rememorează sentimentul de bucurie pe care l-au trăit când au purtat, pentru prima dată, acest articol de încălțăminte. Din fericire, poți retrăi chiar și acum acele momente, și să-ți alegi o pereche de teniși albi damă care să-ți amintească de acele vremuri. Veștile bune sunt că acum ai posibilitatea de a-ți alege tu însăți ținuta alături de care să-i porți și să reinventezi acest trend, exact așa cum îți dorești. De exemplu, poți asorta o pereche de tenisi albi cu o pereche de blugi rupți și o cămașă sau un tricou închis la culoare, pentru a obține un look casual. Dacă ești în căutarea unei ținute elegante, tenișii albi se vor asorta de minune cu o rochie scurtă de mătase, un top și o poșetă discretă.

About You, locul unde găsești teniși de fete, de la branduri de top

Pentru că îți împărtășim pasiunea pentru ținute ieșite din tipar, însă cu bun gust, la About You îți punem la dispoziție o gamă variată de adidași sneakers și teniși de damă, de la branduri de top și în modele cât mai variate. Fie că ești în căutarea unor clasici teniși Adidas de damă sau proveniți de la alte branduri consacrate precum Vans, Converse sau Dorothy Perkins, pe About You, găsești tot ceea ce cauți.