Sneakers & adidași pentru femei83

Ai văzut toate produsele din categoria Sneakers & adidași

Descoperă alte produse din categoria Sneaker

Adidași new balance – întotdeauna loiali calității

Create de cei mai vechi producători de încălțăminte pentru sportivi din lume, perechile de adidași new balance se mențin în continuare în topul preferințelor sportivilor, dar și ale iubitorilor modei. Cum poate un brand lansat acum mai bine de 100 de ani să continue să fie actual chiar și printre „mileniali”? Succesul lor s-a bazat pe doi stâlpi de nezdruncinat: calitate și performanță. Neabătându-se de la drumul lor, adidașii new balance au trecut proba timpului și iată-i prezenți azi în colecțiile de pantofi sport ai chiar și celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Confort de sus până jos în adidașii new balance

Multe modele de adidași new balance din liniile retro sunt acum căutate și la modă. Este suficient să arunci o privire la modelele de adidași new balance de femei și vei descoperi unde se ascunde diferența. Materialul ce îi îmbracă este asemenea untului, cusăturile sunt realizate cu cea mai mare atenție, vopseaua este impecabilă, iar confortul – întotdeauna absolut. Și confortul nu se limitează la partea superioară a tenișilor. Dacă te uiți cu atenție la orice pereche de adidași new balance de damă, vei vedea că la fel de multă pasiune a fost investită pentru crearea tălpii, cheia unui pantof sport cu adevărat confortabil. Folosind diferite tehnologii, precum ENCAP, RevLite și ABZORB, acești pantofi sport încapsulează confortul viitorului și îl livrează în prezent.

Niciodată nimic de reproșat adidașilor new balance

Pentru că fiecare picior este diferit, gama de adidași damă new balance este prevăzută cu diferite tipuri de căptușeală pentru confortul suprem al tălpii. Mult timp, perechile de adidași new balance au fost asociate cu un stil prea clasic pentru tineri. Noile colecții de teniși ale brandului contrazic acest lucru. Acești pantofi sport nu mai sunt demult dedicați doar alergatului. Infinita varietate de modele și teme îi face perfecți pentru blugi, pantaloni scurți și rochii, mai ales datorită abundenței de culori în care sunt disponibili. Albi și roz, albaștri și mov, înalți sau joși, acești adidași new balance au depășit granițele terenurilor de sport și și-au găsit un loc confortabil în ținutele pasionaților de modă.