Descoperă REDUCERILE DE VARĂ: Până la -70%5

Sneakers & adidași146
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca1
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Teniși CONVERSE – Pantofi sport fără vârstă

Inițial un trend mai ales în rândul sportivilor și tinerilor, perechile de teniși CONVERSE au cucerit publicul de toate vârstele. Hip și trendy, dar și confortabili și durabili, acești pantofi sport își fac apariția nu numai la licee și universități, ci și la birou, conferințe și chiar pe sub rochii de mireasă. Tenișii All Star asigură confortul necesar în orice situație. Succesul din spatele lor? În cei peste 100 de ani de când sunt disponibili pe piață, nu și-au schimbat designul de bază, iar steluța lor a fost mereu călăuzitoare pentru împătimiți ai modei. Deveniți o adevărată legendă ce se adaptează cu ușurință oricărui trend, acest pantof sport nu se va demoda niciodată.

Stil și versatilitate în tenișii CONVERSE

Cunoscătorii recunosc imediat o pereche de teniși CONVERSE originali. Deși imitați deseori, nimeni nu egalează calitatea unei perechi de teniși CONVERSE autentici. Acuratețea cusăturilor, finețea materialului și felul incredibil în care se mulează pe laba piciorului nu pot fi repetate de nimeni altcineva. În plus, acești pantofi sport pot fi spălați fără să le fie compromisă calitatea și îmbătrânesc cu eleganța cu care îmbătrânește vinul. Aceștia sunt pantofi sport de colecție, pe care îi poți păstra ani la rând pentru că vor fi mereu actuali. Fie că alegi modele noi, modele tenis sau gheată, slip-on sau sustenabile, cu cât îi porți mai mult, cu atât vor arăta mai bine.

Secretul tenișilor CONVERSE – Mereu accesibili

Unul dintre marile atuuri ale brandului converse teniși este că prețurile sunt păstrate mereu la niveluri rezonabile. Astfel, acest „delicios moft” poate fi savurat de toți cei care încearcă să respecte un buget și vor să facă o declarație de stil prin intermediul acestor teniși legendari. Designul clasic se poate recunoaste acum în sute de modele de teniși CONVERSE damă, dar și în gama dedicată bărbaților și copiilor. Disponibili în toate culorile pe care ți le poți imagina și îmbrăcați într-o frenezie de modele, de la clasicul alb, negru și roșu, la roz aprins, auriu și mov metalizat, perechile de teniși CONVERSE spun o poveste despre fiecare persoană care îi poartă.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie