Rochii maxi2,025

Visul unei rochii lungi de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a ne exprima stilul, indiferent care este acesta. Materialele vaporoase, croielile lejere, care pun formele în valoare, texturile ușoare și confortabile, sunt detaliile care fac dintr-o ținută o declarație de stil. Nimic nu se compară, într-o zi toridă, cu o rochie vaporoasă de vară, lungă, care se potrivește și pentru o zi la plajă și pentru o cafea în oraș sau o plimbare prin parc.

Rochii maxi de zi pentru ținute perfecte

Dacă urmează un eveniment important la care vrei să arăți nemaipoment sau pur și simplu simți nevoia să-ți completezi garderoba cu o piesă specială, o rochie maxi este alegerea ideală. Indiferent de stilul pe care îl ai, nu ai cum să dai niciodată greș cu o rochie maxi casual, potrivită pentru o petrecere între prieteni sau o ieșire la film, mai ales dacă are o croială lejeră, care îți flatează silueta. Iar dacă ai început căutările pentru o ținută de eveniment, îți recomandăm o rochie maxi neagră elegantă, în care vei fi absolut strălucitoare.

Casual sau elegant? De ce nu amândouă?

Dacă plimbările prin magazine nu fac parte din activitățile tale preferate din timpul liber, atunci ai venit exact unde trebuie! Pe About You, poți vedea toată gama de rochii lungi de vară vaporoase, chiar de pe canapeaua ta de acasă. Sau din parc, ori cafeneaua ta favorită. Oriunde ai fi, magazinul tău online preferat de fashion îți aduce aproape de tine toate lucrurile de care ai nevoie. Iar dacă printre căutările tale se află și o rochie lungă de vară, dar încă nu știi exact cum trebuie să arate, ce culoare să aibă sau ce imprimeu, categoria de rochii maxi îți oferă inspirația de care ai nevoie! Pentru un plus de eleganță, poți alege din categoria de accesorii damă de pe About You. Cu siguranță vei găsi ceva ce se potrivește stilului tău!

Pantofi la modă 2021

Descoperă cele mai noi tendințe de pantofi pentru femei. Dă click pe adresele de mai jos pentru a afla mai multe: