DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Pantaloni scurți de blugi pentru femei883

Pantaloni scurți de blugi, pentru ținutele tale casual

Zilele călduroase de vară sunt ocaziile perfecte pentru a purta haine comode, lejere, în care să ne putem mișca în voie. Iar pantalonii scurți de blugi sunt perfecți pentru a fi integrați în ținute casual potrivite pentru mers la plajă, o plimbare în parc sau, de ce nu, pentru o zi obișnuită la birou. Blugii scurți de damă sunt expresia libertății de mișcare și sunt atât de versatili încât pot fi combinați cu aproape orice! Alături de un top sau de o cămașă, un tricou cu imprimeu sau cu mesaj, sunt flexibili și atât de comozi, încât cu greu vei mai vrea să porți și altceva!

Blugi scurți cu talie înaltă pentru zile lungi de vară

Pe About You, găsești perechea potrivită, întotdeauna! Fie că ești în căutarea unor pantaloni scurți de damă cu talie înaltă sau a unor pantaloni scurți din blugi, găsești exact ce-ți dorești! Modelele sunt variate și poți alege clasicul denim sau alte culori, în funcție de ocazia și de contextul pe care le ai în minte. Pantalonii scurți de damă din blugi cu talie înaltă pot fi combinați în ținute casual, alături de un crop top și o pereche de sneakers sau bocanci, o ținută perfectă pentru un concert sau o petrecere cu prietenii.

Blugi scurți de damă ieftini, doar pe About You

Pe About You, posibilitățile sunt nenumărate! Te așteptăm cu o mulțime de modele de pantaloni scurți din blugi, cu diverse modele, la prețuri accesibile, de la branduri de top. Avem constant oferte și discounturi, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi perechea preferată!