SUMMER SALE: Până la 60% reducere5

Blugi boyfriend100

Ai văzut toate produsele din categoria Blugi boyfriend

Descoperă alte produse din categoria Jeans

Blugi boyfriend - Fii îndrăzneață, deține tu puterea!

Blugii de damă de tip boyfriend au devenit de mult un produs îndrăgit de fetele din toată lumea. La început doar un trend, blugii boyfriend au fost atât de populari încât au intrat în garderoba permanentă a tuturor reprezentatelor sexului frumos. Motivul este unul simplu: lejeritatea și confortul pe care ți le dau o pereche de blugi boyfriend nu se pot compara cu nimic. Acum ai o paletă întreagă de blugi boyfriend damă din care să alegi, toate disponibile pe ABOUT YOU. Fii îndrăzneață și arată-i partenerului cât de bine arăți în perechea lui de blugi. Indiferent de croi și de culoare, o pereche de jeans boyfriend damă va fi alegerea perfectă atunci când vrei să ieși la plimbare relaxată sau vrei să ai o seară confortabilă în oraș.

Asortează perechea preferată de blugi boyfriend...cu ce vrei tu!

Poți comanda online de pe ABOUT YOU orice model de blugi boyfriend damă care îți face cu ochiul. Indiferent de design, acești jeans boyfriend damă sunt extrem de versatili și pot fi combinați cu aproape orice. Alege un T-shirt colorat, simplu sau cu mesaje și asortează-l cu blugii tăi și o pereche de sneakerși funky. Outfit-ul tău te va scoate cu siguranță în evidență. Iarna, poți să porți perechea de blugi damă boyfriend cu un pulover trendy și călduros - vei avea fără doar și poate o ținută cool. Pentru serile de vară răcoroase, asortează perechea de blugi boyfriend cu un tank top de orice culoare și vei reuși, cu un outfit simplu, să întorci toate privirile. Poți de asemenea să combini perechea de jeans boyfriend damă și cu o cămașă albă - cele două produse se îmbină perfect. Dacă ești suficient de îndrăzneață, poți chiar să porți și o pereche de tocuri la acești jeans extra largi. Cu siguranță vei avea o apariție "wow", ce îl va lasă pe partenerul tău..."speechless".

Blugi boyfriend damă - Fii feminină în stilul tău!

Nu te teme că îți vei pierde feminitatea dacă vei purta perechea de blugi damă boyfriend. Vedetele internaționale ne-au arătat în nenumărate ocazii că poți fi feminină..."no matter what you wear", chiar și în blugi mai largi. Atitudinea dă tonul și încrederea o completează. Atunci când spunem blugi boyfriend, vorbim de blugi care au fost făcuți speciali pentru femei puternice, sigure pe ele și care știu foarte bine ceea ce vor. La ABOUT YOU, poți alege între o mulțime de croiuri, culori de blugi boyfriend damă, dar și design-uri. Care model de blugi damă boyfriend îți place cel mai mult?