Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la Whistles37

Îmbrăcăminte Whistles: un brand londonez de modă contemporană

O destinație de cumpărături pentru persoanele ocupate, dinamice, Whistles creează piese atemporale cu un simț inteligent al designului. Colecțiile sunt considerate purtabile și totuși distincte, create pentru a se încadra, fără efort, în viața modernă. Cu o prezență din ce în ce mai mare pe scena mondială a modei,Whistles a devenit o destinație atât pentru editorii de modă, cât și pentru liderii din industrie, renumiți pentru colaborările de moment, cu mărci independente care pun accentul pe calitate și longevitate.

Whistles online

Cu brandul tău de haine favorit, uită de toate întrebările și doar învăluie-te în spiritul secolului XXI. Cu hainele Whistles te vei simți chiar cool și în cea mai banală zi! Iar dacă timpul de afară e indecis, trage rapid pe tine un cardigan Whistles sau o jachetă Whistles și urmează-ți visurile și planurile zilei respective.

Whistles pentru orice stil

De-a lungul timpului, hainele au jucat un rol important în definirea statutului in societate. Acum nu mai este despre asta, ci despre exprimarea personalității. Pe ABOUT YOU, găsești zilnic noi oportunități de a face acest lucru, cu opțiuni de la cele mai spectaculoase branduri, dintre care, fără doar și poate, Whistles nu putea să lipsească. Fie că te afli în una din acele zile în care ai purta obiecte vestimentare care să te facă să te simți puternic, așa cum sunt pantalonii Whistles sau ești în căutarea unei ținute cozy perfecte, cu puloverele Whistles, platforma ta online de fashion îți este mereu un ajutor.