Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

VERSACE – elegant și luxuriant

Brandul VERSACE este în industria modei de zeci de ani, pornind de la prima colecție a lui Gianni Versace din 1978. Gianni Versace a fost unul dintre cei mai importanți designeri ai secolului care, împreună cu sora sa Donatella, a creat tendințe unice și a colaborat cu alte mărci pentru a crea mai multe capodopere. Se spune că Donatella Versace s-a inspirat dintr-un logo care se afla pe un set de foi ale fratelui ei Gianni atunci când a creat prima versiune a acestui logo. De-a lungul anilor, brandul a trecut prin transformări, reușind astfel să se remarce de-a lungul timpului ca brand de lux. De la haine la modă până la accesorii și chiar agrafe de păr, VERSACE pare să nu-și încheie povestea prea curând.

VERSACE – multă versatilitate

Accesoriile ocupă un loc important atunci când iei în calcul întreaga ținută. Ai acum VERSACE online, unde vei găsi o selecție impresionantă de ochelari de soare VERSACE care se vor potrivi perfect atât cu ținute casual cât și cu cele mai elegante. Pentru început, ar trebui să alegi o pereche de ochelari care să fie stilați și atrăgători, fără să fie prea strălucitori sau să iasă în evidență. De asemenea, poți combina ochelarii de soare alături de alte accesorii de damă, precum brățările sau colierul preferate. Ochelarii de soare VERSACE sunt un accesoriu clasic pe care îl poți purta în multe moduri diferite. Brandul este cunoscut pentru stilul său luxos și avangardist, creând inclusiv ochelari de soare supradimensionați care îți vor scoate în evidență întregul look. Pe lângă aspectul elegant pe care îl conferă, vei putea obține și un outfit lejer, perfect pentru plimbări lungi.

VERSACE – casual sau elegant, e imposibil să nu obții un outfit potrivit

Poartă ochelarii de soare VERSACE cu blugi, tricouri și adidași: poți alege un model retro pentru a obține un aspect mai interesant. Ideali pentru sezonul verii, ochelarii îți vor proteja ochii de razele soarelui pentru ca tu să te simți bine pe tot parcursul zilei. Dacă vrei ceva mai îndrăzneț decât rame simple negre, atunci încearcă să porți unele supradimensionate! Acestea vor distrage atenția de la orice imperfecțiuni. Ținutele tale de zi îți vor mulțumi. Însă ochelarii de damă pe care-i găsești în VERSACE shop pot fi purtați cu mândrie chiar si noaptea pentru a obține un look non-conformist și ieșit din tipar. Dacă vrei să ieși și ai de gând să petreci toată noaptea, atunci acesta este momentul potrivit pentru a purta accesoriile VERSACE. Ochelarii de soare potriviți te vor face să te simți mai confortabil.