Skip to main content

Descoperă REDUCERILE DE SEZON: Până la -70%5

 Brand header
Toate produsele de la VERO MODA5.519

VERO MODA - Haine casual pentru femei independente

VERO MODA este un brand de îmbrăcăminte gândit pentru femeile moderne care prețuiesc modul în care arată și sunt în permanentă căutare de articole la prețuri accesibile. VERO MODA este deschizător de drumuri în ceea ce privește cele mai noi trenduri în fashion și creează atât piese clasice care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui, cât și articole speciale care te vor face să ieși din anonimat.

Creează-ți ținuta perfectă cu hainele VERO MODA

Prin colecțiile pe care le lansează, VERO MODA își propune să creeze soluții stilistice pentru femeile de pretutindeni indiferent de vârstă sau statură. Astfel, acest brand vine ca un răspuns la nevoile tuturor femeilor prin îmbrăcămintea care îți va veni impecabil. Ceea ce diferențiază hainele VERO MODA de restul competitorilor este credința că fiecare femeie este unică și trebuie să se simtă confortabil în îmbrăcămintea pe care o poartă. Astfel, există colecții dedicate femeilor cu forme, celor minione sau celor cu o statură înaltă. Pe lângă acestea, în funcție de fit-ul pe care hainele tale îți dorești să îl aibă, poți opta pentru articole care vin mulate pe corp sau pentru articole mai largi din colecția VERO MODA Wide Fit.

Fii în pas cu cele mai noi trenduri internaționale cu hainele VERO MODA

Indiferent de anotimp, la VERO MODA vei descoperi articole de care să te îndrăgostești. Stilul este modern-casual și poate fi purtat atât la o ieșire cu prietenii, cât și la birou. Ai de ales dintre geci de piele VERO MODA, blugi, bluze elegante VERO MODA sau rochii vaporoase.

Descoperă haine de damă VERO MODA online pe ABOUT YOU

Pe ABOUT YOU vei descoperi o selecție variată de articole de damă VERO MODA. În plus, livrarea și returul sunt gratuite. Dacă unul dintre produsele alese nu îți este pe plac, îl poți returna în termen de 100 de zile.