Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la VANS576

VANS – reperul clasic pentru pasionații culturii skate

Încălțămintea special creată pentru iubitorii skateboardului este foarte populară în culturile din întreaga lume. Iar brandul american VANS a avut o contribuție importantă în această ecuație. Fondată de un pasionat al skateboardului, această companie a reușit de-a lungul timpului să inoveze atât în ceea ce privește gradul de confort, cât mai ales prin designurile spectaculoase și variate. Aspectul unei perechi de adidași de skate VANS poate fi recunoscut cu ușurință în primul rând datorită logoului clasic. Acesta are în spate și o poveste interesantă, pentru că a fost conceput și desenat de către fiul de doar 13 ani al fondatorului, micul James Van Doren. Confecționați din materiale de cea mai înaltă calitate, încălțările care poartă această marcă au în spate entuziasm, pasiune, dar și peste o jumătate de secol de experiență prețioasă.

Istoria spectaculoasă a companiei VANS

Compania americană are o poveste fascinantă care începe cu fondatorul pe nume Steve Van Doren. Steve era un adolescent îndrăgostit de skate, care însă nu-și găsea sub nicio formă locul în școală. Așa că, după ce a renunțat la studii, și-a împărțit timpul între sesiunile de skate și un job la o fabrică de încălțăminte. Spre surpinderea tuturor, tânărul rebel a descoperit o nouă pasiune în crearea pantofilor, ajungând la vârsta de doar 34 de ani într-o poziție fruntașă în cadrul fabricii respective. Însă, după ce a acumulat experiența de care avea nevoie, și-a asumat riscul de a înființa propria companie pentru a-și putea da frâu liber imaginației și pentru a încerca să rezolve problemele comunității de skateri. VANS a fost înființată astfel în 1966, iar în anii care au urmat a devenit un simbol inconfundabil al stilului casual.

O gamă largă de produse VANS online

Vei găsi pe rafturile noastre virtuale o colecție impresionantă de încălțări, așa că-ți va fi foarte ușor să îți găsești perechea potrivită. Indiferent dacă vrei să porți ceva foarte comod care să se asorteze cu restul garderobei tale, sau dacă ai nevoie de o pereche de skate shoes de top care să-ți permită trucuri excentrice, aceste produse nu te vor dezamăgi. Drept urmare, VANS rămâne în continuare un simbol pentru skaterii din întreaga lume.