Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la VALENTINO72

VALENTINO – un brand nelipsit din ținutele de ocazie

Gențile VALENTINO au devenit un simbol de statut. Sunt atemporale și adaugă rafinament oricărui look. Poșetele Valentino sunt adesea mici și adaugă un plus de culoare, făcându-le ideale pentru ieșiri în oraș, în timp ce cele mai populare genți din colecțiile VALENTINO sunt cele destinate ocaziilor speciale. Brandul a fost fondat în 1960 de designerul Valentino Garavani și a devenit unul dintre cele mai prestigioase branduri din moda internațională high-end, articolele semnate VALENTINO fiind purtate de unii dintre cei mai cunoscuți oameni din istorie. De atunci, VALENTINO a evoluat de la o companie mică la unul dintre cei mai importanți designeri de îmbrăcăminte, accesorii și parfumuri de lux. Au deschis magazine în Europa și Asia și și-au întreținut magazinul emblematic de pe Via Condotti din Roma, unde s-a născut brandul.

VALENTINO – piese emblematice și extrem de elegante

Rochiile emblematice de pe covorul roșu, purtate de unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, sunt create de acest brand, inclusiv rochia celebră a Juliei Roberts de la Oscar, care a ajutat-o să-și lanseze cariera peste noapte, după ce a purtat-o la ceremonia premiilor filmului de la Hollywood în 1992 (a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în acea noapte). Dacă dorești să investești într-o geantă de designer, atunci ai ajuns la locul potrivit. Outfitul tău de ocazie îți va mulțumi dacă alegi o geantă VALENTINO elegantă care să-ți complimenteze ținuta. Poșetele și gențile VALENTINO sunt versatile, astfel încât pot fi folosite fie la o ținută de zi, fie la una de seară. Stilul lor nu se limitează doar la ocazii speciale, cum ar fi nunți sau balul de absolvire; sunt perfecte pentru femeile care doresc o geantă atât elegantă, cât și suficient de practică pentru a ține toate obiectele esențiale, în timp ce arată grozav.

Articolele VALENTINO pot fi cadoul ideal, în special gențile

Gențile și poșetele VALENTINO sunt cadouri excelente pentru oricine, fie că este pentru cineva special, cum ar fi soția sau mama ta sau ca un cadou pentru iubita ta de Ziua Îndrăgostiților. Măiestria cu care sunt confecționate gențile VALENTINO poate fi observată de la o poștă, fiind extrem de durabile și ușor de potrivit. Aceste articole sunt, de asemenea, alegeri grozave dacă ești în căutarea unui cadou special pentru a-l oferi cuiva de ziua sa, de sărbători sau de orice altă ocazie special. Piesele VALENTINO sunt atemporale și adaugă rafinament oricărui look, fiind disponibile într-o gamă variată de culori și modele. Practic, nu a fost niciodată mai ușor să alegi cadoul potrivit.