Skip to main content

HAI SĂ VINDEM TOT! Până la -80% EXTRA la TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la UGG155

UGG - Cizmele care transcend trendurile

Brandul UGG produce încălțăminte unisex, iar povestea sa a început în anul 1978 când surferul australian Brian Smith s-a mutat în California de Sud. Inițial, cizmele UGG erau purtate de surferi după ce ieșeau din apă pentru a le ține de cald, însă treptat au acaparat întreaga lume. Cizmele UGG sunt realizate din piele de oaie cu două fețe, având blană la interior și o talpă din material sintetic. Treptat, brandul UGG a început să își extindă gama de produse, astăzi oferind și articole de îmbrăcăminte.

Sentimentul confortului autentic cu încălțăminte UGG

Încălțămintea UGG se menține în topul preferințelor cumpărătorilor datorită produselor confortabile realizate din materiale de cea mai bună calitate. Despre cizmele UGG s-a spus că sunt asemenea unei îmbrățișări, însă același lucru poate fi spus și despre celelalte produse de încălțăminte, precum sandale UGG, papuci sau sneakers UGG care promit cea mai plăcută experiență în timpul purtării. Contrar percepției generale, UGG nu realizează doar cizme, ci poți, de asemenea, descoperi în colecțiile lor și alte articole, precum sandale cu platformă.

Cele mai cool articole de îmbrăcăminte UGG

Dacă cizmele UGG s-au impus ca fiind niște accesorii must-have pentru un stil relaxat și casual, colecția de haine a fost inspirată din același stil degajat specific zonei Californiei și se bazează pe aceleași principii de măiestrie, durabilitate și ușurință de purtare. Articolele de îmbrăcăminte UGG sunt potrivite unei persoane care își propune să arate bine fără prea mult efort. Astfel, colecția de haine conține bluze, pantaloni sau hanorace UGG adecvate unui stil sportiv.

Descoperă produsele UGG online pe ABOUT YOU

Nu îți face griji, găsești cea mai nouă colecție UGG onlinepe ABOUT YOU. Poți opta pentru un model clasic de cizmă sau poți explora și alte alternative pe care acest brand le are de oferit. În plus, pe ABOUT YOU beneficiezi mereu de livrare și retur gratuite.