Logo TOMMY HILFIGER
Logo Tommy Jeans
Logo Tommy Hilfiger Underwear
Logo Tommy Sport
Logo Tommy Hilfiger Curve
Logo Tommy Hilfiger Tailored

TOMMY HILFIGER – Un brand pentru toate generațiile

Create pentru superstaruri și elite, hainele de pe podiumuri îmbracă deseori trupuri de fotomodele și vedete, rareori făcându-și apariția pe străzi. TOMMY HILFIGER a decis să spargă barierele și a reușit imposibilul: colecțiile lui de calitate impecabilă sunt accesibile și disponibile tuturor. Fie că alegi să le cumperi din buticurile lui, din mall-uri sau alegi să le comanzi dintr-un TOMMY HILFIGER shop online, ești sigur că vei primi haine de calitate la prețuri decente. Cum este posibil ca un brand de lux să fie accesibil și iubit de toate generațiile?

Toată lumea iubește TOMMY HILFIGER

Fie că vorbim de colecțiile de îmbrăcăminte TOMMY HILFIGER, fie că ne referim la ceasurile, bijuteriile, parfumurile sau articolele sportive de pe TOMMY HILFIGER online, un lucru este cert: toată lumea iubește acest brand. Apreciat datorită calității extraordinare și prețurilor rezonabile, brandul are o echipă care se remarcă prin ingeniozitate, talent și pasiune. Exact lucrurile pe care Tommy Hill, fondatorul brandului, le apreciază cel mai mult. Crescut într-o familie irlandeză din suburbia New York-ului, Tommy și-a început prima afacere cu haine la doar 18 ani. Magazinul se numea People’s Place și se adresa cumpărătorilor de toate vârstele. Conceptul din spatele acestei afaceri a devenit fundația brandului actual, ale cărui baze au fost puse în 1985.

Tuturor le stă bine în Tommy

Un american îndrăgostit de stilul britanic, Tommy a reușit să combine culorile Americii, roșu, alb și albastru cu tendințele modei britanice – un strop de rock & roll, o notă nautică și o atitudine sportivă. Rezultatul? Femeile, bărbații și copiii de toate vârstele arată întotdeauna fenomenal în Tommy. Eleganți fără să încerce prea tare, sportivi fără să își compromită stilul nonșalant și hip fără să fie extravaganți, fanii Tommy nu dau niciodată greș purtându-i creațiile. Imediat ce intri într-un magazin TOMMY HILFIGER, știi că vei găsi ceva care să îți vorbească. Pentru că Tommy reinventează moda și se adresează unui public real. De la costume de lux la blugi cu talie joasă, stilul TOMMY HILFIGER este inconfundabil datorită accentelor moderne, notelor retro și combinațiilor de roșu, alb și albastru.