Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la TOM TAILOR1.394

TOM TAILOR - Modă pentru femei, bărbați și copii

TOM TAILOR este cunoscut pentru îmbrăcămintea și încălțămintea de o eleganță simplă care pot fi purtate de oricine. Povestea brandului a început în anul 1962, iar de atunci s-a aflat într-o continuă expansiune. Astăzi, compania este dedicată creării de produse care combină eleganța clasică cu trendurile actuale și au acel aer de must-have pentru oricine.TOM TAILOR vine cu niște propuneri inedite de articole care te vor inspira în alegerea ținutelor tale și pe care le poți găsi pe ABOUT YOU. În plus, nu este nevoie să te mai îngrijorezi, pe ABOUT YOU livrarea și returul sunt gratuite.

TOM TAILOR damă - Eleganță fără efort

TOM TAILOR este brandul ideal pentru femeia ocupată din ziua de astăzi care lucrează, are familie și îi place să se bucure de viață. Câteva piese TOM TAILOR te vor scuti de multe bătăi de cap. Câteva cămăși simple, o pereche de pantaloni eleganți TOM TAILOR și o fustă ușor de asortat, te vor salva aproape de fiecare dată. În plus, optează pentru o pereche de sandale TOM TAILOR joase sau cu platformă care vor întregi ținutele tale și pe care le poți purta mai multe sezoane.

Ținute casual TOM TAILOR pentru bărbați

Stilul TOM TAILOR este unul cool, dar totuși serios, care poate fi adecvat pentru diferite ocazii, precum ieșitul în oraș sau mersul la birou. Cămăși TOM TAILOR lejere, sacouri sau pantofi casual sunt piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Eleganța atrage întotdeauna admirația, prin urmare câteva articole versatile care pot fi combinate în diferite ținute sunt esențiale. În plus, dat fiind că programul bărbatului modern este complex în ziua de astăzi, acesta trebuie să arate impecabil în fiecare moment al zilei. Pentru a-și definitiva aspectul, acesta poate opta pentru o curea sau o geacă TOM TAILOR.