Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la TIMBERLAND160

PENTRU CEI ÎNDRĂZNEȚI

Îi susținem pe toți cei al căror curaj este pe cât de evident, pe atât de surprinzător. Pe toți cei care fac lumea să progreseze prin munca lor dificilă. Iar acum e timpul să reflectăm. Trebuie să ne recăpătăm curajul. Vrem să arătăm lumii la ce ne referim când spunem: PENTRU CEI ÎNDRĂZNEȚI SĂ FII CURAJOS ÎNSEAMNĂ SĂ ȚIPI CÂT DE ȚIN PLĂMÂNII. SAU POATE CĂ NU? „Pentru mine, curajul constă în tăcere. În reflecție. În momentele de respiro.” Arlo Parks. Cântăreață. Compozitoare. Poetă.

AI PORNIT CU STÂNGUL? NICIO GRIJĂ

Încearcă din nou și pornește cu dreptul, cu talpa noastră Greenstride™, fabricată din în proporție de 75% din materiale regenerabile. În combinație cu pielea Better Leather, impermeabilă și ecologică, te poți bucura de confort fără să te temi de intemperii sau de orice îți iese în cale.


TIMBERLAND - Performanță în orice condiții

TIMBERLAND este un brand american care produce articole unisex pentru purtatul în aer liber, în special încălțăminte. Povestea TIMBERLAND începe în New Hampshire, o parte din lume care experimentează vreme diversă, adesea extremă, de la ninsori, viscol și ploi la veri foarte călduroase. Din nevoia de a avea încălțăminte adecvată în asemenea condiții meteorologice s-a născut TIMBERLAND, gheata care s-a consacrat printre articolele rezistente la apă. Ulterior, brandul a început să producă și alte tipuri de produse, potrivite pentru orice anotimp.

Ghete TIMBERLAND - Stylish & practice

Aceste ghete nu se rezumă doar la purtatul în stațiunile montane. Din contră, bocancii TIMBERLAND sunt atât alegerea celor pasionați de activități în aer liber alături de o geacă outdoor damă, cât și celor în căutare de articole cool și la modă. Nuanța de galben este deja populară printre cei care își doresc să rupă tiparele și integrează această încălțăminte în ținutele lor de zi cu zi. De asemenea, pot fi potriviți pentru muncitorii care au nevoie de încălțăminte rezistentă, dar foarte confortabilă.

Alegerea ta în orice anotimp

După o iarnă grea în care ai purtat cizme, ghete și bocanci, vei fi în căutarea unor produse care să reproducă sentimentul de confort și pe timpul verii. TIMBERLAND oferă o selecție de articole de încălțăminte pentru omul sportiv care prețuiește mobilitatea. Poți opta pentru o pereche de sneakers TIMBERLAND, teniși sau chiar o pereche de sandale. Talpa confortabilă face sandalele TIMBERLAND potrivite chiar și pentru perioade îndelungate. Poți, de asemenea, să alegi o pereche de sandale înalte cu platformă.

Descoperă produsele TIMBERLAND online pe ABOUT YOU

Viziunea TIMBERLAND este de a combina tehnologia și inovația pentru a fi din nou mai aproape de spațiul exterior și de natură. Fie că îți propui să cutreieri o stațiune montană sau chiar străzile propriului tău oraș, pe ABOUT YOU, vei descoperi produsele TIMBERLAND potrivite. Ca să nu mai stai pe gânduri, pe ABOUT YOU ai și livrarea și returul gratuite.