Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la THE NORTH FACE267

The North Face: Performanță și stil urban

În mod ironic, călătoria brand-ului The North Face începe pe o plajă, în cartierul North Beach din San Francisco, în 1966. Doi americani pasionați de drumeții au înființat un mic magazin de produse pentru alpinism. La scurt timp, magazinul lor devenise cunoscut sub numele de „The North Face”, cea mai rece și greu de practicat parte a unui munte. Datorită succesului răsunător printre pasionații de alpinism și activități outdoor, brandul s-a extins către publicul general începând din 1990, concentrându-se mai mult pe stilul urban și streetwear. În anii 2000 devine un simbol al culturii urbane, fiind adorat și purtat de milioane de consumatori din întreaga lumea datorită design-urilor atrăgătoare dar și pentru tehnologiile care te protejează de vremea rea. Astfel, The North Face a devenit sinonim cu calitatea, stilul și performanța, în doar câteva decenii!

The North Face înseamnă mai multă protecție cu ajutorul tehnologiei

The North Face este cunoscut pentru îmbrăcămintea outdoor, pentru activități recreative în aer liber, însă cultura pop a transformat brandul într-un simbol al modei și stilului urban, devenind astfel unul dintre brandurile preferate ale tinerilor care doreau să se exprime liber. Brandul crează haine și accesorii pentru femei, bărbați și copii, care îmbină tehnologia cu moda de stradă, de la geci oversized la tricouri cu logo, pentru ca tu să-ți construiești propriul stil cu The North Face pentru pârtie, drumeții, camping și orice altă activitate în aer liber ai avea în plan. Tehnologiile create de brand te protejează atât de umezeală și ploaie cât și de vânt și frig, transformând articolele lor vestimentare în adevărate „assets” atunci când vine vorba despre activități recreative sau extreme în medii neprietenoase cu omul.

The North Face încurajează activitățile în familie

Pe lângă moda mai sustenabilă pe care The North Face o adoptă în timp ce tu ce citești asta, brandul a înțeles că e vital să încurajeze întreaga familie să iasă în aer liber pentru trasmiterea tradiției. Cu o colecție variată de piese vestimentare pentru el, pentru ea dar și pentru cei mici, The North Face este alegerea perfectă pentru momentele și timpul petrecut cu cei dragi. În munți, pe pârtie, pe trasee de hiking sau glamping, brandul și-a dovedit necesitatea pentru experiențe outdoor cât mai plăcute și utile. După mai bine de 50 ani de la debut, The North Face oferă o linie extinsă de îmbrăcăminte pentru orice planuri și nevoi. Pantofii îți vor oferi confort și aderență pe tot parcursul drumeției, iar pantalonii, puloverele și gecile termoziolante te vor proteja de frig chiar și în cele mai reci zile de iarnă.