Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Swarovski47

Bijuterii SWAROVSKI - Eleganță atemporală

SWAROVSKI este unul dintre cele mai populare branduri de bijuterii din lume. A fost fondat în anul 1895 în Austria de către Daniel Swarovski, cel care a reușit să inoveze tehnicile de obținere și tăiere ale cristalelor. De atunci, logo-ul lor cu lebădă a devenit deja un simbol pentru eleganță și rafinament. Printre produsele lor se numără deja faimoasele cristale, bijuterii, miniaturi și candelabre.

Accesoriile SWAROVSKI - Fascinația oricărei ținute

SWAROVSKI este cunoscut pentru stilul unic de o eleganță desăvârșită. Motivul pentru care este atât de popular printre iubitorii de bijuterii este că oferă accesorii și ornamente într-o gamă variată de prețuri, dar la o calitate înaltă. Acest brand captează adesea atenția prin creațiile sale, de la brățări SWAROVSKI, ceasuri, cercei SWAROVSKI sau pandative, chiar și cea mai banală ținută poate căpăta personalitate dacă este accesorizată. Metodele folosite pentru obținerea cristalelor explorează posibilitățile de a obține cele mai incredibile piese ale căror strălucire vor fermeca pe oricine.

Cristale SWAROVSKI. Între măiestrie și inovație

Cristalele SWAROVSKI sunt aduse la viață prin tehnicii proprii care permit obținerea unor rezultate ultra precise chiar dacă sunt realizate manual. Aceste cristale rămân unele dintre cele mai durabile ornamente datorită îmbunătățirii permanente a materialelor și tehnologiilor folosite. Atenția la detalii încă din faza de design face ca fiecare bijuterie să aibă cea mai înaltă calitate, astfel fiecare piesă este lucrată și gândită cu mare grijă, iar rezultatele sunt absolut strălucitoare.

Descoperă bijuteriile SWAROVSKI online pe ABOUT YOU

Lasă-te inspirată de strălucirea bijuteriilor SWAROVSKI și optează pentru o piesă ale cărei sclipiri vor fermeca pe oricine. Fie că ești în căutarea unui articol statement sau a unei bijuterii subtile, precum un lănțișor simplu sau o pereche de cercei, acum poți descoperi creațiile SWAROVSKI online. Pe ABOUT YOU, ai livrare și retur gratuite. În plus, ai 100 de zile la dispoziție pentru retur.

Descoperă din 25.11.2022 reducerile uriașe de Black Friday Sale.