Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Superdry755

SUPERDRY - când vrei să fii cool

Să fii tânăr și retro în același timp poate fi greu de imaginat. Însă, în creația vestimentară totul e posibil. Două stiluri complet diferite se împletesc neobișnuit de armonios dând naștere unei adevărate mișcări de masă. Descoperă pe ABOUT YOU ce te surprinde cu adevărat!

Ținute SUPERDRY inspirate de verile americane de altădată

SUPERDRY este brandul tinerilor nonoconformiști care au descoperit că e cool să porți haine în stil vintage american cu inserții japoneze fără pretenții. Colecția de tricouri SUPERDRY de pe ABOUT YOU pare creată pentru nostalgicii vremurilor când surfingul și skate-ul erau cele mai la îndemână moduri de exprimare a libertății. Nu ai cum să nu iubești pofta de viață pe care o inspiră hainele SUPERDRY. Colecția de tunici și bluze SUPERDRY impresionează prin croieli îndrăznețe și motive florale de la care nu-ți poți lua ochii.

Accesorii și costume de baie SUPERDRY - ce să porți la plajă

Vara este sezonul perfect pentru șorturi de baie SUPERDRY, iar motivul este simplu. Imprimeurile florale foarte reușite le fac să iasă în evidență și îți permit să le porți chiar și în afara zonei de baie. În zona de costume de baie SUPERDRY damă, libertatea de alegere este mare. Poți opta pentru un costum de baie SUPERDRY întreg imprimat în totalitate. Sau, dacă apreciezi mai multe costumele de baie în două piese, ai putea combina un sutien de baie SUPERDRY colorat cu un slip de baie SUPERDRY într-o singură culoare.

Îmbrăcăminte SUPERDRY din bumbac organic

Pe ABOUT YOU ai îmbrăcăminte SUPERDRY din bumbac organic, materie primă obținută curat, fără folosirea pesticidelor și substanțelor chimice periculoase. Cool! Dar știi ce mai e cool? Cumperi de pe ABOUT YOU ce-ți place și beneficiezi de livrare și retur gratuite. În plus, îți personalizăm experiența pe site și-ți vom recomanda brandurile, culorile și materialele preferate.