Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la rubi22

Pantofi comozi și accesibili sub semnătura unui brand internațional: Rubi

Încălțămintea joacă un rol important în crearea unui outfit spectaculos, de aceea, de multe ori, aspectul primează în fața calității. Nu același lucru se întâmplă dacă alegi încălțămintea Rubi. Un brand fără o istorie îndelungată (a fost înființat în 2008), dar care s-a impus rapid printre firmele de încălțăminte. Pantofii Rubi se adresează tuturor celor care își doresc să-și descopere stilul, să se simtă confortabil și să cumpere ceea ce își doresc fără prea mari eforturi financiare. Brandul Rubi este o soluție eficientă și la îndemână dacă vrei să ai în șifonier pantofi pentru orice ocazie, să poți să îți creezi ținute vestimentare inedite și să te bucuri de calitate.

Încălțăminte pentru toate sezoanele și toate buzunarele

Pe ABOUT YOU, magazinul tău online de fashion, găsești încălțăminte Rubi online pentru orice anotimp și pentru orice stil. De la sandale cu barete subțiri la cele cu platforme, de la pantofi cu talpa joasă la cei cu toc, de la teniși la botine, indiferent care este stilul pe care îl adopți în viața de zi cu zi, încălțămintea Rubi te ajută să fii în pas cu moda.

Descoperă colecția de încălțăminte Rubi și fii mereu pregătit pentru noul sezon. Fie că ești o fire sportivă, fie că eleganța este cartea ta de vizită, nu vei fi dezamăgit de modelele de pantofi Rubi pe care le găsești pe site-ul ABOUT YOU. Comandă rapid, din confortul propriei locuințe și, dacă nu ești mulțumit de modelele alese, le poți returna gratuit.

La ABOUT YOU, ne dorim ca fiecare client să își găsească perechea, așa că vrem ca cei care ne trec pragul să experimenteze până obțin ceea ce își doresc. Profită de ofertele noastre și îmbogățește-ți garderoba cu o nouă pereche de pantofi. Alege Rubi! Alege ABOUT YOU!

Descoperă din 25.11.2022 reducerile uriașe de Black Friday Sale.