Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la ROXY274

ROXY: moda surfer pentru ocazii însorite și sportive

Firma Roxy s-a înființat în 1990 ca o colecție feminină, marca Quiksilver. Reunește în jurul său persoanele care se identifică printr-o viață activă și care apreciază stilul liber, dar de calitate. Roxy oferă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii asociate culturii skate. Brandul atrage atenția prin culorile îndrăznețe, modelele interesante și detaliile rafinate. Dacă ești una dintre acele persoane care nu poate sta deloc într-un singur loc și te consideri un spirit mai mult decât activ, atunci e neapărat nevoie să arunci o privire peste îmbrăcămintea Roxy! Sigur nu vei regreta opțiunea făcută și, cel mai probabil, te vei îndrăgosti pe loc de anumite produse super fresh!

Costume de baie, șepci - pentru plajă, înot sau surf

Adori marea și soarele, inclusiv vibe-ul de festival care se creează pe plajă? Știm că nu poți sta deoparte așa că ia-ți costumul de baie Roxy, pune-ți șapca pe cap și aventurează-te în ritmul vibrant al sezonului estival! Oh, și nu uita! Geanta de plajă Roxy nu poate să îți lipsească!

Geci outdoor și pantaloni outdoor Roxy

Ce dacă vremea rea își tot face apariția!? Cu gecile outdoor Roxy și pantalonii outdoor faci senzație oriune vei merge și ești pregătit pentru orice circumstanță. Te gândești să faci o expediție pe munte, dar soarele nu e atât de darnic în raze și căldură? Nu amâna nimic! Tu doar ai grijă ca nimic din ce-ți dorești să nu-ți lipsească, iar ABOUT YOU și Roxy online au grijă să îți asigure hainele necesare pentru o viață activă. Nu ai ghete cu șireturi? Pe platforma ta online de fashion găsești orice îți dorești! P.S: pune-ți în ghiozdan și un tricou Roxy pe care să îl ai de schimb în cazul în care transpiri și nu vrei să răcești. Și gata, ești pregătit să cucerești lumea într-o aventură de neuitat!