Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la RIEKER253

RIEKER - încălțămintea care te ține

Ce așteptări ai de la o pereche de pantofi? Să fie confortabili, să fie moderni și să te țină mult, nu? Bine, eventual să nu fie din aceeași gamă folosită de mama și tata. Dar, în definitiv, toți vrem aceleași lucruri de la încălțămintea pe care o îndrăgim. Descoperă pe ABOUT YOU încălțămintea care ar putea mulțumi pe toată lumea!

De ce ai nevoie de încălțămintea RIEKER antistress

Confortul în timpul mersului este principalul lucru pe care îl cauți atunci când cumperi o pereche de pantofi, ghete, saboți, sandale sau ce-ți mai place să porți. Absorbția șocului resimțit de corp în timpul deplasării este primul lucru pe care l-au rezolvat cei de la RIEKER. Pe ABOUT YOU ai pantofi RIEKER cu tehnologia RIEKER antistress, care oferă picioarelor confortul dorit. Ia-ți timp și descoperă colecția de sandale RIEKER și ghete RIEKER care vor face din mersul pe jos o plăcere!

Ce sandale și pantofi RIEKER să porți în sezonul cald

Vara e sezonul încălțămintei decupate și ușoare. De aceea orientează-te spre sandale și pantofi sport. Pe ABOUT YOU ai acces la o multitudine de modele de sandale RIEKER damă și pantofi sport RIEKER bărbați. O pereche de sandale cu baretă sau cu închidere cu scai, cu talpă flexibilă din cauciuc, se asortează unei rochii de vară.

Pantofii Rieker din material textil, vedetele verii

Una dintre cele mai inspirate alegeri în sezonul estival este o pereche de pantofi RIEKER damă din material textil. Clasicele espadrile fac bine tălpii în timpul mersului și se întrețin ușor. Pe ABOUT YOU găsești încălțăminte RIEKER ușoară și confortabilă și pentru bărbați, confecționată din material textil și sintetic, cu talpă care împiedică alunecarea. Caută, găsește, cumpără din colecția RIEKER online și bucură-te de livrare gratuită! Probează și trimite înapoi, tot gratuit, ceea ce nu ți se potrivește!