Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Reebok Classics322

Colecția REEBOK CLASSICS: Fitness și sport pentru toți

Haine și accesorii sport REEBOK CLASSICS

Reebok este un brand american de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport, filială a companiei adidas. Reebok produce și distribuie echipament de fitness, alergare și articole sportive de CrossFit. În 1954, doi britanici pe nume Joe și Jeff Foster au redenumit compania bunicului lor cu numele Reebok. Compania a devenit cunoscută, iar în anii 1980, atunci când fitness-ul a început să devină popular, produsele Reebok s-au bucurat de un succes din ce în ce mai mare. În 2005 Adidas a achiziționat Reebok. De atunci, colecția REEBOK CLASSICS este unul dintre brandurile de bază Adidas.

Poartă îmbrăcăminte și încălțăminte sport REEBOK CLASSICS!

REEBOK CLASSICS creează produse premium prin inovație și prin utilizarea celor mai bune materiale. Colecția include încălțăminte, îmbrăcăminte sport REEBOK CLASSICS și accesorii pentru bărbați și pentru femei, atât pentru sportivi de performanță, cât și pentru persoane active care adoră să practice sportul. REEBOK CLASSICS îmbină funcționalitatea cu stilul, iar tu te vei simți super confortabil atunci când vei purta articolele Reebok în activitățile tale sportive. Pe ABOUT YOU găsești colecția REEBOK CLASSICS. Alege tops, hanorace, bluze de molton și tricouri REEBOK CLASSICS. Combină-le cu modele de leggings și pantaloni REEBOK CLASSICS. Poartă sneakers REEBOK CLASSICS. Accesorizează-ți ținuta sport preferată cu borsete, ghiozdane și rucsacuri REEBOK CLASSICS. Încearcă acum articolele și accesoriile sport REEBOK CLASSICS, poartă celebrii pantofi Reebok și fă din antrenamentele tale momente de neuitat!

Fă din orele petrecute la fitness o plăcere!

Sportul joacă un rol important în viața noastră, pe terenul și în afara terenului de joc. De-a lungul timpului Reebok s-a transformat dintr-un brand sportiv tradițional într-un brand axat pe fitness. Deviza Reebok este „Prin sport avem puterea de a schimba viețile”, iar sportul REEBOK CLASSICS este fitness-ul. Pentru a fi mereu în pas cu moda, alege o pereche de Reebok Zig Kinetica sau optează pentru modelul classic Reebok Club C 85. Poartă îmbrăcămintea și accesoriile sport Reebok și simte-te minunat!

Haine sport Reebook Classic - un motiv în plus să faci sport

Alege de pe ABOUT YOU îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport REEBOK CLASSICS! După ce ai selectat produsele potrivite pentru tine, adaugă-le în coș și comandă-le rapid de pe ABOUT YOU. Noi îți oferim livrarea și returul gratuite. De asemenea, ai 100 de zile să alegi hainele care nu ți se potrivesc și să le returnezi.