Toate produsele de la Ray-Ban322
Ochelari de soare '0RB3636' Ray-Ban pe maro / galben curry / auriu, Vizualizare produs

Ray-Ban

719,90 lei
Mărimi disponibile: 58
Ochelari de soare 'Erika' Ray-Ban pe maro deschis / auriu, Vizualizare produs

Ray-Ban

669,90 lei
  • +5
Mărimi disponibile: 54
Ochelari de soare 'Rb2180' Ray-Ban pe negru / argintiu, Vizualizare produs

Ray-Ban

669,90 lei
Mărimi disponibile: 49
Ochelari de soare Ray-Ban pe auriu, Vizualizare produs

Ray-Ban

819,90 lei
  • +1
Mărimi disponibile: 51
Ochelari de soare '0RB4378' Ray-Ban pe negru, Vizualizare produs

Ray-Ban

669,90 lei
Mărimi disponibile: 54
Ochelari de soare '0RB3547' Ray-Ban pe negru, Vizualizare produs

Ray-Ban

719,90 lei
Mărimi disponibile: 51
Ochelari de soare '0RB3625' Ray-Ban pe auriu / negru, Vizualizare produs

Ray-Ban

719,90 lei
Mărimi disponibile: 58
Ochelari de soare '0RB2298' Ray-Ban pe maro / maro deschis, Vizualizare produs

Ray-Ban

1.069,00 lei
Mărimi disponibile: 52

Ai grijă de vederea ta, alege ochelarii de soare Ray-Ban!

Razele ultraviolete pot deteriora vederea, iar prea multă expunere la soare amplifică posibilitatea de a dezvolta cataractă, degenerescență maculară legată de vârstă și creșteri anormale pe suprafața ochiului. De aceea, protejarea ochilor cu ajutorul unor ochelari de soare Ray-Ban este necesară. În zilele în care razele soarelui sunt foarte puternice este recomandat să purtăm ochelari cu lentile care blocheze 99% până la 100% din razele UV. Ochelarii de calitate reduc nivelul de strălucire și ne ajută să vedem mai bine. În schimb, ochelarii de soare nepotriviți ne pot provoca dureri de cap și disconfort la nivelul ochilor. Pe ABOUT YOU, găsești o gamă variată de ochelari de soare Ray-Ban, cu lentile colorate, care pot fi asortați cu numeroase ținute vestimentare.

Fii misterios și în pas cu moda: poartă ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un accesoriu de nelipsit pentru un outfit în pas cu moda. Deși în sezonul cald simțim nevoia de a purta ochelari de soare pentru a ne proteja de razele ultraviolete, este important să nu renunțăm la acest accesoriu nici iarna sau când afară este înnorat. De pildă, zăpada reflectă razele solare, iar ochii sunt expuși unei cantități secundare de UV. De aceea, specialiștii recomandă să ne alegem ochelarii adecvați fiecărui sezon și să ne protejăm ochii în permanență. Pe ABOUT YOU, poți profita de ofertele noaste constante pentru a identifica perechea de ochelari de soare Ray-Ban potrivită pentru tine. Creează-ți ținute misterioase și elegante și folosește accesorii șic, dar și utile pentru protejarea sănătății, astfel încât să faci o bună impresie de fiecare dată când ieși din casă și să ai grijă de organismul tău. Alege din magazinul tău online de fashion articolele care îți fac cu ochiul și te vei putea bucura de livrare rapidă și retur gratuit.

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.