Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Ralph Lauren: Brandul cunoscut pentru accesoriile și tricourile Polo

Fondat în 1967 de către designerul american cu același nume, Ralph Lauren s-a făcut remarcat la nivel global cu ajutorul tricourilor Polo cu croială unică și calitate nemaiîntâlnită până la acel moment. Astăzi, tricourile cu guler Polo sunt la mare căutare, reușind să combine perfect stilul elegant cu cel casual, oferind astfel bărbaților de pretutindeni ocazia de a se exprima. Scopul declarat al brandului este acela de a „inspira visul unei vieți mai bune prin autenticitate și stil atemporal” și are în spate o cultură și istorie vastă, reușind să inspire atât femei cât și bărbați să-și exploreze și privească viața cu speranță către un viitor mai bun. Designerul Ralph Lauren și-a propus și a reușit să inspire oamenii să-ți asume riscuri și să rămână reali și devotați propriile principii și valori, pentru un viitor durabil.

Pasiunea și moda prin excelență descriu cel mai bine Ralph Lauren

De mai bine de 50 ani, Ralph Lauren reușește să îmbine calitatea premium a execuției croiurilor și modelelor, pentru un stil de viață complet, creând astfel atât îmbrăcăminte cât și acesorii, parfmuri și produse pentru casă. În special, ochelarii de soare, se caracterizează prin versatilitatea stilurilor. Piesele Ralph Lauren sunt astăzi recunoscute de orice privire, reușind cu ușurință să inoveze atât brandingul cât și marketingul global. Cei de la Ralph Lauren au reușit să schimbe modul în care este privită și promovată moda, oferind fanilor brandului o gamă impresionantă de accesorii discrete, dar de foarte bună calitate, articole vestimentare unice, cu croieli perfecte și inserții estetice revoluționare. Descoperă și cumpără selecția noastră de produse Ralph Lauren online și îndrăznește să crezi într-un viitor mai bun, descris de bun gust și eleganță chiar și în cele mai relaxate ocazii.

Este aproape imposibil să dai greș cu hainele și accesoriile Ralph Lauren

Este aproape imposibil să greșești atunci când alegi un articol semnat Ralph Lauren. Alege dintr-o gamă foarte variată de produse, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Poți găsi de la bluze, pantaloni, fuste și chiar geci confortabile și rafinate pentru femei, până la pantofi, tricouri și accesorii elegante pentru bărbați. Deși abordează un stil clasic, brandul s-a adaptat la nevoile moderne ale modei globale și a reușit să îmbine bunul gust al vremurilor apuse cu modernismul zilelor noastre prin culorile vii și accesoriile șic, adresându-se întregii palete de pretenții și gusturi ale fanilor brandului. Așa că nu mai sta pe gânduri. Suntem siguri că vei găsi piesele potrivite pentru stilul tău unic.