Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Raid - încălțăminte pentru orice eveniment

Excelența în business ține și de felul în care te prezinți și nu de puține ori prima impresie este cea care definitivează aspectele unei relații profesionale. De aceea, o ținută adecvată nu trebuie considerată a fi un moft, ci un stil de viață. Și, cu toate că hainele joacă un rol important, nici încălțămintea nu trebuie ignorată. Pe ABOUT YOU, găsești o gamă variată de modele de pantofi de la brandul Raid, care te vor ajuta să pășești încrezător în lumea afacerilor. Pantofii aleși trebuie să fie de calitate și asta nu doar pentru a întregi o ținută spectaculoasă, ci și pentru a avea grijă de picioarele tale. Nu e ușor să stai ore în șir în picioare sau să mergi kilometri pe jos. Drept urmare, profită de ofertele de pe ABOUT YOU și alege cei mai buni pantofi Raid pentru tine!

Indiferent dacă ești adeptul stilului casual, sport ori elegant, vei găsi mai multe modele de încălțăminte, sub semnătura Raid, într-o paletă largă de culori, astfel încât să îți poți crea outfituri de invidiat pentru orice moment din viața ta.

Găsește-ți perechea de pantofi pe ABOUT YOU!

Confecționați din materiale de calitate pantofii Raid sunt versatili și pot fi combinați cu ușurință outfiturilor vestimentare pe care le abordezi în fiecare zi, dar și cu acelea pe care le preferi când participi la evenimente speciale. De asemenea, sub semnătura aceluiași brand, găsești pe ABOUT YOU ghete, cizme, sandale și espadrile. Eleganti sau sport, la noi îți poți găsi pantofii Raid online! Profită de ofertele noastre și reînnoiește-ți garderoba!