Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la PUMA1.147

PUMA – stil inconfundabil și confort de neegalat

PUMA pare că nu mai are nevoie de prezentare. Remarcabil prin stilul simplu, dar actual, și prin logoul ce ilustrează o felină în acțiune, acest brand face istorie în lumea articolelor sportive de mai mult de 70 de ani. Colecțiile sunt create pentru sportivi, dar sunt iubite de toată lumea – femei, bărbați și copii de toate vârstele – datorită versatilității, calității excelente și aspectului atrăgător, menit să se potrivească oricărui stil vestimentar. Deși se adresează persoanelor sportive și sportivilor de performanță, brandul își găsește locul în garderobele tuturor, fie că aceștia sunt pasionați sau nu de sporturi, modă sau tendințe. Pentru că tuturor le stă bine cu acest brand!

Mai mult decât un brand – o poveste de viață

Povestea PUMA este foarte interesantă. Brandul a avut ca punct de plecare colaborarea dintre frații Adolf și Rudolph Dassler, care au pus bazele unei fabrici de pantofi în anul 1924, în orașul Herzogenaurach, Germania. La scurt timp, aceștia au început să creeze pantofi sport, iar în 1928, aproape jumătate dintre participanții la Jocurile Olimpice din acel an au purtat pantofi sport Dassler. Cei doi frați se ceartă însă în 1948, iar compania este împărțită. Rudolph pune bazele companiei PUMA, aceasta surprinzând cu inovații impresionante, inclusiv tălpi vulcanizate pentru ghete de fotbal, tălpi cu forme unice pentru pantofii de alergat, pantofi sport cu bandă Velcro pentru atleți și sistemul PUMA Disc, ce a înlocuit șireturile cu fire.

În PUMA te simți întotdeauna bine

Confortul incredibil se datorează calității materialelor, tehnologiilor de ultimă generație, atenției la detalii și designului modern, menit să se asorteze cu orice. Fie că porți pantofi sport, teniși de alergat, adidași de fitness, pantofi de golf sau ghete de fotbal, articole vestimentare, lenjerie intimă, accesorii sau echipamente din magazinul online PUMA, poți fi sigur că te vei simți bine în ele. Disponibile într-o varietate de culori, modele și materiale, colecțiile acestui brand nu vor fi niciodată limitate doar la lumea sportului. Având colaborări cu nume precum, Alexander McQueen și Hussein Chalayan, Ferrari și Ducati, PUMA reinventează industria modei și se menține în topul preferințelor.