Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Pull&Bear – designuri trendy și croiuri confortabile

Pull&Bear este un brand spaniol de îmbrăcăminte care a fost fondat în 1991 de Amancio Ortega și Rosalía Mera. Compania a început ca o afacere de familie și a rămas de succes în ultimii 25 de ani. Firma oferă atât colecții de îmbrăcăminte pentru bărbați, cât și pentru femei, precum și accesorii ca genți Pull&Bear, portofele, ceasuri, bijuterii și multe altele. De la înființarea sa în 1991, Pull&Bear s-a extins pe multe piețe diferite de pe tot globul – a intrat pentru prima dată în Portugalia în 1993, înainte de a se extinde în Franța (1995) și mai târziu pe întreg continentul european. Compania a început cu doar 10 angajați în La Coruña, Spania. Astăzi, există peste 2.000 de magazine în întreaga lume și peste 80 de milioane de clienți din întreaga lume vizitează magazinele sale în fiecare an.

Pull&Bear – pentru pasionații de modă și nu numai

Pull&Bear a fost adresat tinerilor pasionați de modă încă de la înființare și a prezentat atât colecții pentru bărbați, cât și pentru femei încă de la început. Cu alte cuvinte, marca a oferit întotdeauna o gamă largă de opțiuni vestimentare pentru toate genurile și stilurile. Pe lângă această experiență valoroasă, Pull&Bear și-a construit și o reputație excelentă de-a lungul timpului; oamenii au încredere că vor primi produse de calitate atunci când cumpără acest brand, datorită croiurilor foarte bine create și materialelor de înaltă calitate, prietenoase cu pielea. De la blugi Pull&Bear, la tricouri, bluze, topuri și geci Pull&Bear cool pentru bărbați până la ghete înalte peste gleznă și accesorii mereu la modă precum genți, poșete, borsete sau șepci, Pull&Bear va fi alegerea ideală dacă ești hotărât să-ți cumperi întreaga ținută de la un singur brand.

Pull&Bear – o varietate de piese vestimentare și accesorii

Pull&Bear este un brand îndrăgit care oferă o varietate de piese vestimentare și accesorii pentru toate gusturile. Designurile și croielile lor sunt foarte îndrăgite de generația tânără, care pune accent foarte mare pe modernism și tendințe. A asorta hainele și accesoriile Pull&Bear pe care le vei găsi online nu este decât o misiune ușoară pentru pasionații de modă și fanii brandului, așa că nu ai de ce să-ți faci griji. Pull&Bear evoluează în același ritm cu fanii săi, fiind mereu atent la noile tehnologii, mișcările sociale și cele mai recente tendințe artistice sau muzicale. Toate acestea fiind reflectate în designurilor lor nonconformiste. Colecțiile Pull&Bear sunt concepute cu ideea de a îmbrăca bărbații și femeile cu o mentalitate tânără, ținând cont că vârsta nu este un obstacol în alegerea garderobei.