Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la PINKO63

PINKO: Atenție la detalii pentru un stil eclectic

Fondat la începutul anilor ’80 în Italia de către Pietro Negra și soția sa Cristina Rubini, brandul de îmbrăcăminte pentru femei PINKO continuă să susțină femeile independente, cărora nu le este teamă să se exprime oricând, oriunde, în moduri diferite. Conceput pentru femei îndrăznețe, brandul explorează o varietate de stiluri și croieli, oferind creativitate și calitate înaltă pentru orice gusturi și pretenții. PINKO reprezintă răspunsul la nevoile de modă ale femeii puternice, sexy, conștientă de feminitatea, atuurile sale și rolul său vital în societate. De la rochii pentru ocazii speciale la rochii sport casual, brandul a reușit să înțeleagă și să susțină diversitatea nevoilor femeilor de pretutindeni și a pus întotdeauna accent pe detaliile unice. Îndrăznește să te exprimi cu ajutorul stilului și modei PINKO!

PINKO este unul dintre cele mai versatile branduri pentru femei

Lucrate cu foarte multă atenție și migală, piesele PINKO sunt visul împlinit al oricărei femei, datorită diversității de croieli, modele și stiluri pe care reușește să le îmbine sub o singură siglă. Fie că ești în căutarea unei ținute elegante pentru birou ori îți propui să atragi privirile în cadrul unui eveniment special, îmbrăcămintea PINKO este concepută pentru a te ajuta să te simți mai confortabilă în propria piele. Ai de ales dintre zeci de modele luxoase și elegante, de la rochii de ocazie mulate pe corp până la rochii casual cu croială lejeră, bluze cu guler tunică și chiar și sacouri moderne pentru femei moderne. Este imposibil să nu atragi privirile într-o ținută PINKO, datorită stilului și culorilor feminine.

Modă italiană și articole durabile PINKO

Brandul este cunoscut la nivel global pentru moda sa contemporană, care a reușit să-l diferențieze de-a lungul timpului în ochii femeilor în căutare de eleganță, stil și rafinament. Potrivite pentru evenimente și ocazii speciale, dar și pentru viața de zi cu zi, piesele PINKO s-au putut face remarcate datorită durabilității materialelor și croielilor unice și ușor de purtat, acestea fiind realizate cu atenție extremă la detalii și concepute în însorita Italie. Totodată, pe lângă materialele de înaltă calitate, PINKO promite diversitate în design și stiluri, reușind să creeze și modă urbană prin hanoracele și tricourile sale cu printuri atrăgătoare și salopetele lejere numai bune de purtat în oraș, la plimbări în aer liber sau la ieșiri cu prietenii. Explorează și cumpără online selecția noastră de produse PINKO din magazinul nostru!

Descoperă din 25.11.2022 reducerile uriașe de Black Friday Sale. Acolo poți găsi super oferte de la PINKO de Black Friday.