Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la Pilgrim243

Bijuterii și accesorii PILGRIM

Marca daneză PILGRIM, provenită dintr-o afacere de familie oferă bijuterii și accesorii cu design scandinav, create cu pasiune și cu iubire pentru frumos. Filosofia Pilgrim înseamnă visuri, stil, simplitate, eleganță și mult suflet. Dacă și tu adori bunul gust scandinav, bazat pe stilul minimalist, atunci Pilgrim bijuterii sunt un must have pentru garderoba ta. Și dacă nu ai explorat încă acest stil, niciodată nu e timpul pierdut și o poți face, în primă fază, ca pe un experiment de fashion. Sigur te vei îndrăgosti pe loc!

Nici o ținută fără accesorii!

Oricine știe că micile detalii fac diferențele majore. În acest caz, detaliile cele mai la îndemână sunt accesoriile, în toate formele lor: de la ochelari de soare Pilgrim, la bijuterii Pilgrim și până la ceasuri Pilgrim online. Spunem asta pentru că și cea mai elegantă și sofisticată ținută este incompletă atâta timp cât nu este accesorizată corespunzător, nu foarte încărcat, dar suficient de bine încât să te facă să strălucești. Pe ABOUT YOU, marca de bijuterii Pilgrim are o gamă variată de bijuterii, cum ar fi cercei Pilgrim, inele Pilgrim și brățări Pilgrim care te vor scoate din anonimat cât ai spune modă minimalistă.

Pilgrim online: modele scandinave născute din pasiune

Ai cu siguranță ai o mulțime de bijuterii, pe care le schimbi constant, în funcție de ținutele pe care le adopți și de stilul vestimentar pe care îl ai. De cele mai multe ori, chiar și celor mai banale ținute le accesorizezi o pereche de cercei sau inele ori brățări, cu atât mai mult outfiturilor despre care îți dorești să fie cu adevărat spectaculoase. Pentru toate momentele din viața ta, bijuteriile cu aspect minimalist scandinav sunt parte din stilul tău de viață. Spre exemplu, dacă că alegi o pereche de pantaloni și o cămașă cărora ai vrea să le dai viață, accesoriile Pilgrim sunt piesele de rezistență care vor da un vibe pozitiv ținutei tale casual.