Skip to main content

HAI SĂ VINDEM TOT! Până la -80% EXTRA la TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
 Brand header
Toate produsele de la PIECES3.568

Pieces online shop: calitate și atenție la detalii

PIECES este un brand danez de îmbrăcăminte și accesorii originar din orașul Aarhus. Înființat în 2003 ca parte a grupului BESTSELLER, viziunea brandului este de a inspira tinerii independenți să creeze și să completeze aspectul lor la fel de încrezător și jucăuș! La PIECES este totul la un loc, de la haine, la încălțăminte și până la accesorii. De acum brandul cu aer adolescentin este și pe platforma ta online de fashion, la doar un click distanță.

Stilul PIECES

E foarte important să te simți bine în pielea ta și să nu faci niciodată compromisuri cu propriul stil și cu felul tău de a fi. Uită tot ceea ce ți-au spus ceilalți că ar trebui să fii și trăiește viața exact așa cum îți spune vocea ta interioară. Indiferent de ce articol vestimentar porți, fă în așa fel să îl integrezi stilului tău unic. Hainele Pieces îți lasă spiritul liber, fie că este vorba de pantaloni Pieces, curele Pices sau rochii PIECES, pentru noi contează doar ca tu să te simți în largul sentimentelor tale și să dai frâu liber creativității tale stilistice.

O zi marca Pieces

Uneori e absolut necesar să lași toate limitele deoparte și să te pui pe tine pe primul loc. Îmbrăcămintea lejeră de la Pieces îți oferă acel look cool și în tendințe care, indiferent de situație te scoate din impas. Să luăm o zi obișnuită, în care te trezești dimineața, te uiți pe geam și ai da orice să mai lenevești măcar câteva ore în pat. Dar cum acest lucru e imposibil și trebuie să începi să te pregătești, marea problemă survine atunci când începi să îți alegi hainele potrivite. Cu o pereche de jeanși Pieces, o cămașă Pieces lejeră și un sacou Pices, accesorizate cu o curea Pices, îți poți lua lumea în cap și începe ziua cu un vibe cât se poate de pozitiv.