Sari la conținutul principal

Până la -40% EXTRA la branduri premium5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la Pepe Jeans472

Pepe Jeans London este marca pentru iubitorii de denim

Fidel numelui său, Pepe Jeans lucrează cu nuanțe rafinate de albastru, diverse spălări și prelucrări ale țesăturilor de blugi de înaltă calitate. Marca a fost mult timp una dintre cele mai populare mărci de blugi din întreaga lume. Totul a început într-o piață londoneză, unde trei frați dețineau un stand de modă și în 1973 au deschis o afacere, pentru a vinde pantaloni din denim interesanți care trebuiau să se distingă de multitudinea de blugi anonimi produși în masă. Până în prezent, Pepe Jeans London acordă o mare importanță pantalonilor unici din denim, care reprezintă o alegere ideală zi de zi. Pe lângă design, o atenție deosebită este acordată calității moi a țesăturilor, care garantează o senzație plăcută la purtare. Cu toate acestea, linia de modă s-a schimbat față de început și, astfel, Pepe Jeans nu mai produce doar pantaloni, ci creează, printre altele, jachete, pulovere, bluze, rochii, tricouri și cămăși Pepe Jeans de calitate. Articolele de îmbrăcăminte au, de obicei, o nuanță frumoasă de albastru, care amintește de originea mărcii și creează astfel o caracteristică discretă distinctivă. Designul clasic în tonuri de albastru și culori care nu sunt țipătoare se combină cu articole de îmbrăcăminte în culori strălucitoare și creează un aspect vesel.

Blugi cu croieli la modă pentru femei, în magazinul online Pepe Jeans

Pentru dame, există o varietate de croieli ale râvniților blugi de la Pepe, fiecare dintre acestea, punând în valoare un stil diferit, care poate fi combinat în moduri diferite. Pantalonii slim fit cu tăieturi sunt strâmt croiți și acest lucru pune în evidență forma piciorului în mod inteligent. Blugii boyfriend cu croi lejer oferă un aspect relaxat, dar în același timp, arată feminin cu un top asortat, iar blugii clasici, care au o croială dreaptă, se mulează pe forma picioarelor cu o jovialitate feminină. Blugii bootcut sunt mai largi în partea de jos, iar salopetele drăguțe sunt o atracție absolută, care este din nou la modă. Pantalonii de la Pepe Jeans London se potrivesc confortabil pe forma feselor și pun în evidență silueta. Bluzele elegante și tunicile, în nuanțe subtile, merg minunat cu diferitele modele de pantaloni Pepe Jeans și creează un stil delicat care pune accentul pe feminitate și aduc bucurie pe termen lung. În acest stil, rochiile în culori vii pun în evidență nuanța pielii. Nu doar frumoasele jachete din blugi, ci și jachetele de tranziție și parka reprezintă eleganța clasică a brandului și arată fantastic peste hainele subțiri.

Tendințe de la Pepe Jeans London pentru bărbați robuști

Toți bărbații vor găsi, de asemenea, ceea ce caută în croiala grozavă a blugilor Pepe și pot alege între modelul de blugi Tapered-Legs cu croi lejer, modelul Slim-Fit-Legs cu croi îngust, sau modelul de pantaloni Straight-Legs, croiți în linie dreaptă. Diversele spălări și tonuri de culoare ale blugilor Pepe, oferă o mare selecție de nuanțe de albastru pentru fiecare stil vestimentar. Calitatea este vizibil fină și oferă un confort optim la purtare. Tricourile cu design masculin sunt un alt punct de atracție pentru bărbați. Nuanțele elegante și pline de culoare devin captivante datorită imprimeurilor elegante sau logo-ului mărcii. Cei ce poartă cămăși și bărbații, care la un eveniment special doresc să impresioneze cu un aspect elegant, vor găsi un nou articol preferat în selecția de cămăși de la Pepe Jeans. Pentru fiecare ocazie, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, există adidași Pepe Jeans, sandale Pepe Jeans sau cizme Pepe Jeans potrivite, pentru care, calitatea este la fel de importantă ca în cazul blugilor Pepe Jeans.