Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la PEAK PERFORMANCE24

PEAK PERFORMANCE – stil și performanță în aer liber

PEAK PERFORMANCE este moștenirea comună a doi schiori foarte pasionați. În 1986 erau tineri, pasionați și gata să schimbe lumea schiului. Cu o viziune clară, au pornit într-o aventură care i-a dus pe tot globul. De la munți la orașe, au explorat culturi diferite și și-au găsit prieteni și susținători noi la fiecare pas. PEAK PERFORMANCE duce mai departe această moștenire prin produsele care combină calitatea cu funcționalitatea în stiluri pentru toată lumea. Hainele brandului suedez sunt o reflectare a pasiunii pentru toate sporturile de iarnă, nu doar pentru schi și snowboarding, ci și pentru hiking sau camping în natură. Începând cu îmbracăminte de schi tehnică, cei de la PEAK PERFORMANCE au evoluat de-a lungul timpului într-un simbol al articolelor vestimentare funcționale, haine pentru fiecare sezon, în funcție de condițiile meteo mereu schimbătoare.

PEAK PERFORMANCE te duce în anotimpul următor

Îmbrăcămintea PEAK PERFORMANCE este concepută pentru a te duce în anotimpul următor! Trecând testul timpului, PEAK PERFORMANCE a adus și mizat întotdeauna pe experiențe autentice în natură, îmbrăcămintea lor fiind proiectată și testată pe munte, asigurându-se că tu vei beneficia de performanță maximă în orice context și ocazie. Cu o varietate de stiluri și culori la alegere, vei găsi ușor modelul și mărimea perfecte, chiar și pentru cele mai dure condiții meteo. Dacă ai un stil de viață activ și îți place să te aventurezi în necunoscut, PEAK PERFORMANCE este alegerea perfectă pentru tine. De la pârtii la străzi, de la evenimente sportive la aventuri urbane, te vei putea bucura atât de stilul de viață activ, cât și de cel urban.

PEAK PERFORMANCE – bucuria aventurii urbane

Streetwear-ul se întâlnește cu tehnologia și inovația nordică atunci când vorbim despre PEAK PERFORMANCE. Concepute pentru alpinism, schi și chiar și pentru o plimbare în ritm alert, piesele lor vestimentare vor fi potrivite fie dacă explorezi orașul, fie dacă ieși în aer liber. PEAK PERFORMANCE este doar despre bucuria aventurii și este perfect pentru aventurile tale din toate anotimpurile, pentru ca stilul tău să rămână neschimbat, indiferent de împrejurări sau condiții meteorologice. Jachetele, pantalonii și bluzele funcționale de la PEAK PERFORMANCE te vor menține confortabil pe tot parcusul zilei, iar tu vei putea să ții piept oricărei provocări. În același timp, vei arăta bine și la modă atât în timpul călătoriilor tale la schi, camping, hiking cât și în timpul explorărilor tale urbane, împreună cu prietenii.