Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la OPUS408

Colecția OPUS: moda sofisticata pentru fetele dure

OPUS a fost fondat în 2000, ca specialist în pantaloni. Din 2007, brandul prezintă ținute complete, elegante, pentru cei care nu se definesc prin vârstă sau statut social, ci prin personalitate și prezență. Opus este despre stilul casual, clar definit și unic, individual. Douăsprezece colecții te vor ajuta să-ți exprimi personalitatea prin îmbrăcăminte. OPUS - opera, creația - reprezintă moda casual, cu atenție la detalii.

Opus online - de la pantaloni la un pachet complet de îmbrăcăminte unică

Cu brandul tău de haine favorit, uiți de toate inhibițiile și te exprimi liber, așa cum îți dorești. Indiferent de ocazie, Opus te ajută să identifici și să proiectezi exact acele trăsături de personalitate care te definesc. Cu pantalonii Opus vei avea un vibe bun chiar și în cea mai îngrozitoare zi! Iar dacă timpul de afară e indecis, trage rapid pe tine un cardigan Opus sau o bluză cu mânecă lungă Opus și trăiește-ți ziua așa cum simți!

Haine pentru oricine: topuri, bluze, pantaloni

Ești la categoria în care bluzele Opus, topurile Opus și maiourile Opus damă sunt ca la ele acasă, așa că ce-ar fi dacă ai alege să le probezi! Cum? Platforma ta de fashion online îți stă la dispoziție cu livrare și retur gratuite, așa că aici alegi, acasă probezi și în cele din urmă decizi dacă păstrezi sau nu ce ai comandat. E mai simplu ca oricând shopping-ul online, mai ales când vine vorba de gamele variate de produse pe care le găsești pe ABOUT YOU! Ai văzut noua colecție Opus? pe ABOUT YOU mereu sunt produse noi în stoc, așa că fii cu ochii pe ultimele noutăți de la Opus online și pe ultimele reduceri! Tot e final de sezon, hainele Opus așteaptă cu nerăbdare să fie introduse în combinații care mai de care mai creative, așa că surprinde-ne cu imaginația ta debordantă!

Descoperă din 25.11.2022 reducerile uriașe de Black Friday Sale. Acolo poți găsi super oferte de la OPUS de Black Friday.