Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la O'NEILL422

O'NEILL - Pasiune pentru sport mai presus de orice

Povestea O'NEILL începe cu mulți ani în urmă, într-un garaj modest din San Francisco, a fost primul producător de costume de neopren și nu a durat mult până a ajuns să fie primul magazin de surf din lume. Fondatorul Jack O'Neill și-a folosit măiestria pentru a realiza aceste costume care îi ajutau pe surferi să stea mai mult și în condiții mai bune în apă. În ziua de astăzi, O'NEILL produce echipamente pentru un portofoliu extins de sporturi, precum surf, kite, snowboarding, ski, precum și pentru oameni activi care apreciază să petreacă timp în aer liber.

Echipamentul de sport O'NEILL indiferent de anotimp

Produsele O'NEILL sunt caracterizate de o calitate foarte bună datorită materialelor și tehnologiilor folosite. O'NEILL produce atât haine și accesorii destinate sporturilor de iarnă, cât și celor de vară. Pentru sezonul rece, poți opta pentru o pereche de pantaloni outdoor și o geacă O'NEILL asortată care îți vor asigura confortul și la temperaturi scăzute. Fiecare articol este atent produs și este rezultatul energiei, pasiunii și experienței de zeci de ani în domeniul sportiv.

Bucură-te de momentele petrecute în aer liber cu hainele O'NEILL

Colecția de vară pentru femei cuprinde costume de baie O'NEILL în printuri deosebite, șlapi și alte accesorii, precum genți de plajă O'NEILL. În ceea ce privește colecția de haine O'NEILL pentru bărbați, șorturile de baie cu modele speciale cu siguranță vă vor cuceri. În plus, tricourile O'NEILL și pantalonii scurți îți vor oferi acel aspect cool pe care îl cauți și pot fi purtate cu ușurință și în alte contexte, precum la o ieșire în aer liber cu prietenii.

Descoperă produsele O'NEILL pe ABOUT YOU

Construiește-ți cel mai stylish look sportiv cu articolele vestimentare O'NEILL. Produsele sunt disponibile online pe ABOUT YOU, unde ai livrarea și returul gratuite, iar pentru retur ai 100 de zile la dispoziție.