Skip to main content

HAI SĂ VINDEM TOT! Până la -80% EXTRA la TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la NIKE875

NIKE – Liderul mondial al echipamentelor sportive

Foarte puține branduri reușesc să aibă un impact atât de puternic asupra comunității globale precum cei de la NIKE. Produsele lor au devenit adevărate simboluri culturale, fiind asociate cu tehnologii inovative, performanță de top și un grad foarte ridicat de confort. Dacă în toată această ecuație adăugăm și designul impresionant, asociat în campaniile de marketing cu unii dintre cei mai buni sportivi din lume, obținem o imagine completă a capabilităților brandului american. Fie că îți dorești o îmbrăcăminte comodă pentru plimbări în natură, fie că ai nevoie de echipament special pentru a-ți atinge potențialul maxim, produsele companiei americane reprezintă o opțiune pe care n-ar trebui în niciun caz să o neglijezi.

Scurt istoric al brandului NIKE

Totul a început în anul 1964 cu Philip Knight, atunci student la Universitatea Oregon, și antrenorul său Bill Bowerman. Cei doi au înființat o companie denumită Blue Ribbon Sports, prin intermediul căreia au început să vândă încălțăminte sport importată din Japonia. Pe măsură ce afacerea s-a dezvoltat, americanii au început să dezvolte propria gamă de încălțăminte sport, lansată în anul 1972 sub denumirea NIKE. În deceniile următoare, brandul a crescut atât în popularitate, cât și în ceea ce privește gama de produse pusă la dispoziția publicului pasionat de orice fel de sport, reușind să ocupe prima poziție în clasamentul mondial al producătorilor de încălțăminte sportivă.

NIKE înseamnă calitate de top, confort și libertate de mișcare

Pornind de la aceste principii fundamentale, produsele NIKE îți permit să te autodepășești și să-ți împingi limitele mult dincolo de ceea ce credeai că este posibil. Folosind tehnologii dezvoltate în laboratoarele proprii, americanii au reușit să dea naștere unor colecții ce pot fi folosite atât pentru antrenamente intense, cât și la o plimbare prin oraș. Gama de produse include, pe lângă deja consacratele modele de încălțăminte, bluze, pantaloni, rucsaci sau accesorii create atât pentru femeile cu gusturi alese, cât și pentru bărbații atletici sau copii. Așa că, dacă vrei să te convingi de varietatea produselor NIKE online, te invităm să intri pe site-ul nostru pentru a găsi exact produsele care ți se potrivesc.