Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la NEW ERA37

NEW ERA - spune o poveste

Încă din anul 1920 brandul NEW ERA a impresionat prin produsele sale de purtat pe cap. Povestea a luat naștere în New York. Ce îți vine rapid în minte? O șapcă New ERA pentru femei, desigur! Ideea de a concepe șepci de baseball american, pentru fanii Major Soccer League, a reprezentat o adevărată revoluție în lumea acestor accesorii. Astăzi șepcile NEW ERA bărbați sau de femei sunt un trend cu adevărat unic. Descoperă colecțiile NEW ERA pe ABOUT YOU, magazinul tău preferat de fashion!

Ia atitudine cu o șapcă NEW ERA

Iubești baseball-ul american și ești la curent cu toate detaliile echipei pe care o îndrăgești? Sau poate ai fost impresionat de utilitatea și designul acestor șepci cool și vrei să îmbrățișezi și tu acest stil aparte. Pe ABOUT YOU găsești cu siguranță o șapcă NEW ERA pe gustul tău. Rămâne doar să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Cum ar fi să-ți valorifici ținutele urbane cu o șapcă NY NEW ERA? Sau poate preferi alte echipe, precum Chicago Bulls, LA sau Boston. O șapcă NEW ERA neagră poate completa cu succes și o ținută casual-chic. Dacă iubești șepcile care au o aerisire tip plasă, alege una dintre șepcile trucker NEW ERA disponibile pe ABOUT YOU. Pentru zilele călduroase de vară și pentru a completa acest accesoriu inedit, adaugă și un tricou NEW ERA. Sau poate că preferi să porți un hanorac NEW ERA. Oricum ar fi, îndrăznește să ieși în evidență!

NEW ERA CAP este o stare de spirit

NEW ERA este mai mult decât un simplu accesoriu vestimentar. Să porți NEW ERA CAP înseamnă că vrei să faci parte din povestea unui brand special. Regăsește în colecția NEW ERA online pe ABOUT YOU și genți sau rucsacuri de care să te bucuri pentru funcționalitatea și designul lor. Ce mai stai pe gânduri? Comandă acum produsele mult dorite. Pe ABOUT YOU ai livrare și retur gratuit.

Descoperă din 25.11.2022 reducerile uriașe de Black Friday Sale. Acolo poți găsi super oferte de la NEW ERA de Black Friday pentru femei. Dar asta nu este tot - nu rata oferta noastră de Black Friday de la NEW ERA pentru bărbați!