Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la new balance303

new balance – Confort înainte de toate

Ce a început în 1906 drept o mică companie dedicată producerii de accesorii menite să asigure un nivel sporit de confort piciorului, a devenit, în timp, un brand de renume în lumea sportivă. new balance este astăzi sinonim cu pantofi sport de calitate, promițând un confort suprem sportivilor de toate vârstele. Pentru că în lumea sportului performanța depinde de confortul piciorului, pantofii sport ai acestui brand devin accesoriul perfect pentru sportivii care doresc să își depășească limitele și să profite la maxim de talentul și pasiunea lor. Odată ce porți acest tip de pantofi sport, succesul este întotdeauna cu un pas mai aproape.

Un brand care respectă sportivii

Compania new balance a fost fondată în Boston, Massachusetts, de William J. Riley, un imigrant britanic. Acesta producea suporturi pentru arcul piciorului, care asigurau suport în trei puncte, pentru o potrivire perfectă a încălțămintei. După asocierea cu Arthur Hall, în 1927, compania s-a adresat în special persoanelor care trebuiau să petreacă mult timp în picioare, precum polițiști și pompieri. Abia în anii 1930, aceștia au început să producă pantofi sport creați special pentru sportivi. Atleții adorau produsele lor, iar în 1960, după ce compania a fost preluată de fiica lui Hall, Eleanor și de soțul ei, Paul Kidd, compania a început să producă „Trackster”, primii pantofi de alergat prevăzuți cu talpă zimțată pentru tracțiune, dar și primii pantofi disponibili în diferite lățimi.

Ești de neoprit cu new balance

Poate că Trackster a pus compania pe harta brandurilor de pantofi sport recunoscute internațional, dar inovațiile lor continue și reinventarea mărcii au transformat-o într-o forță de neînvins în industrie. În 1983, brandul a creat modelul 565, proiectat pentru a oferi confort optim la alergare pe terenuri accidentate, iar în 2015, a intrat pe piața globală a fotbalului. Este suficient să cauți new balance online și vei descoperi nu numai o gamă impresionantă de pantofi sport, ci și articole vestimentare, echipamente, genți și rucsacuri de o calitate impecabilă. Fie că ești pasionat de jogging, tenis, baschet sau drumeții, fie că ești femeie, bărbat sau copil, new balance te va duce pe culmile performanței.