Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Colecțiile NAPAPIJRI - de la pol la oraș

NAPAPIJRI. Un brand italienesc, dar cu un logo care înfățișează un steag norvegian. Și mai este ceva interesant de știut: cuvântul "napapijri" înseamnă în limba finlandeză "Cercul polar". A început cu genți de voiaj, cu expediții în peisaje arctice. În cele din urmă, au ajuns în oraș. Ținute fashion pe care sigur le-ai remarcat deja și pe care vrei să le porți și tu! Locuri mai puțin explorate sau plimbări în zonele aglomerate din oraș? Ambele. Descoperă colecțiile NAPAPIJRI pregătite special pentru tine pe ABOUT YOU!

Călătorește în haine NAPAPIJRI

Dacă ești adeptul călătoriilor urbane sau chiar micilor aventuri în locuri naturale mai puțin explorate, e ideal să îmbraci haine NAPAPIJRI. Sunt super confortabile și îți asigură un look atractiv de invidiat! Pentru plimbările frecvente, alege o pereche de adidași NAPAPIJRI, confortabili, ușori și cu o membrană respirabilă special concepută pentru activități în aer liber. Întâmpină anotimpul rece și ploios cu o geacă NAPAPIJRI de damă, dar și pentru bărbați. Este cea mai populară piesă vestimentară a brandului. Vei fii cool! Se combină foarte simplu cu un tricou sau poate un hanorac din colecția NAPAPIJRI Geographic. Hmm, pregătit să te simți excelent în călătoriile tale? Pe ABOUT YOU găsești cele mai actuale ținute și accesorii ale brandului cu steag norvegian

Fii fashion în orice împrejurare

Dacă dintr-o alee asfaltată te surprinde o cărare prin pădure care duce către un punct spectaculos de belvedere? Este bine să fii întodeauna pregătit de surprize atunci când explorezi locuri noi! Și cum o poți face mai bine decât în ținutele fashion NAPAPIJRI? Un brand premium pentru tine și familia ta. A sosit timpul să te bucuri de alegerile tale. Comandă acum haine NAPAPIJRI online de pe ABOUT YOU și călătorește într-un stil aparte! Îți asigurăm livrare și retur gratuit. Ai 100 de zile să faci asta. Și da, poți să plătești la primirea coletului. Pentru că este vorba despre tine!