Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header

Morgan de toi - Eleganța simplă se întâlnește cu rafinamentul francez

Morgan haine este un brand de designer adresat celor tineri, independenți, care iubesc moda și urmează cele mai noi tendințe. Morgan creează haine unice și accesorii unice pentru adepții modei. Colecția va încânta toate persoanele care doresc să-și sublinieze personalitatea cu stilul lor unic. Hainele Morgan sunt create pentru cei moderni, așa că dacă vrei să fii unul dintre ei, atunci poartă-le cu atitudine!

Fii trendy în orice circumstanță

Știm că sunt foarte importante ținuta și eticheta pe care le afișezi în societate, motiv pentru care, pe ABOUT YOU, îți dai întâlnire zilnic cu cele mai spectaculoase branduri, din care, fără doar și poate, Morgan online nu putea să lipsească. Fie că te afli în una din acele zile în care ai purta obiecte vestimentare care să te facă să te simți puternic, așa cum sunt pantalonii de piele Morgan, sau ești în căutarea unei ținute cool pentru bluza Morgan perfectă, platforma ta online de fashion îți iese mereu în ajutor.

Party hard sau casual day? - aceasta este întrebarea

Cu brandul tău de haine favorit, uită de toate întrebările și doar învăluie-te în modernitatea tipică secolului XXI. Indiferent de context, Morgan te ajută să scoți la suprafață spiritul electrizant și vibrant pe care uneori îl ții ascuns în interiorul tău. Ce dacă nu-i petrecere? Cu rochiile Morgan te vei simți chiar și în cea mai banală zi ca la un festival! Iar dacă timpul de afară e indecis, trage rapid pe tine o geacă scurtă Morgan și urmează-ți visurile proiectate pentru ziua respectivă! E prea frig afară? La Morgan găsești paltoane și pardesie, geci de iarnă și jachete pe care să le asortezi în funcție de orice anotimp!