Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

MICHAEL KORS - Moda americană mai aproape de tine

MICHAEL KORS este un brand care se bucură de recunoaștere internațională pentru articolele de îmbrăcăminte și accesoriile din categoria premium pe care le creează. Compania a fost fondată în anul 1981, iar produsele sale includ accesorii, încălțăminte, ceasuri, bijuterii, ochelari de soare și colecții de haine ready-to-wear. Creațiile MICHAEL KORS combină eleganța cu relaxarea specifică stilului american, având totodată o doză minimalistă și extrem de fresh.

Doza ta de glam cu hainele MICHAEL KORS

Inițial, MICHAEL KORS a fost un brand cunoscut pentru articolele sportive, însă cu timpul, compania a evoluat spre a crea și alte produse. Cu toate acestea, filozofia companiei este de a include acel spirit șic și relaxat al îmbrăcămintei sport americane în toate colecțiile sale. Piesele MICHAEL KORS au o identitate ușor de recunoscut prin materialele și printurile folosite, potrivite pentru o persoană puternic ancorată în viața urbană și care apreciază luxul.

Accesorii MICHAEL KORS - Definește individualitatea propriului tău stil

Articolele MICHAEL KORS pot transforma orice ținută într-una elegantă. Majoritatea creațiilor sunt piese atemporale, care nu se demodează și își vor găsi locul în garderoba ta pentru mult timp. Colecția de ochelari de soare MICHAEL KORS îți oferă o selecție variată de produse din care poți alege și pe care le poți integra atât în ținute casual, cât și în ținute mai elegante pentru a le pune în evidență. De asemenea, pentru a căpăta acel aspect glam specific brandului poți opta pentru un ceas MICHAEL KORS sau pentru o pereche de cercei.

Gențile MICHAEL KORS te vor însoți oriunde

Gândite pentru omul modern care călătorește mult și își prețuiește mobilitatea, gențile MICHAEL KORS sunt ușor de purtat și, cu siguranță, te vor ajuta să te remarci. Fie că este vorba de o geantă de umăr sau o geantă de laptop MICHAEL KORS, poți descoperi această colecție pe ABOUT YOU.