Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la MANGO2.597

MANGO - Ultimele tendințe în modă

MANGO este un brand internațional producător de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii. Compania a fost fondată în anul 1984, avându-și originile în Barcelona, Spania, iar de atunci s-a extins în întreaga lume. MANGO este prezent online pe ABOUT YOU, magazinul tău personal. În ceea ce privește filozofia din spatele brandului, acesta își propune să aducă inspirație oamenilor prin pasiunea pentru stilul și cultura mediteraneană.

MANGO femei - Reinterpretarea eleganței clasice

Colecția MANGO pentru femei adaptează trendurile actuale la propriul stil. Într-o lume tot mai grăbită, acest brand prețuiește modul mediteranean de a trăi viața într-un ritm încet. Acest lucru se regăsește în îmbrăcămintea pe care o creează, prin atenția la detalii și eleganța atemporală a pieselor. O rochie MANGO e potrivita femeii care știe să se bucure de viață, iar modelele vaporoase, lungi, scurte sau cu imprimeuri deosebite transformă fiecare moment în clipe de neuitat. Cu toate acestea, colecțiile MANGO cuprind articole vestimentare pentru toate ocaziile. Poți opta, de exemplu, pentru haine office MANGO, precum un pantalon elegant sau un sacou MANGO într-o culoare vibrantă. Pentru a-ți completa ținuta, poți alege o pereche de pantofi MANGO sau sandale cu toc pătrat, al căror detalii și durabilitate te vor impresiona.

Haine MANGO pentru bărbați - Între formal și informal

Colecția MANGO pentru bărbați combină ultimele tendințe în modă cu confortul. Dintre produsele pentru bărbați extrem de versatile, cu siguranță, sunt câteva piese care își vor găsi locul în garderoba ta pentru mult timp. Cămășile lejere MANGO, sacourile în culori neutre și pantalonii eleganți se află printre piesele de care nu vei putea să te desparți. Pe lângă acestea, o pereche de ghete MANGO sau mocasini îți vor aduce acel plus de eleganță memorabilă. Vestea bună este că MANGO Shop este acum la distanță de un click de tine prin ABOUT YOU. Comandă produsele tale preferate MANGO online pe ABOUT YOU!