Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la La Martina28

La Martina – articole de lux și mai mult timp liber

La Martina, cu originile în Argentina, crează îmbrăcăminte de calitate încă din 1895, devenind un brand care a rezistat timpului și o parte emblematică a lumii polo-ului. Cu o istorie și tradiție bogată, dar cu o perspectivă accentuată către viitor, La Martina a însemnat întotdeauna integritate. Integritatea nu se demodează niciodată, brandul identificându-se cu respectul pentru alții și natură; valori intrinsec legate de principiile polo-ului, precum fair-play-ul și generozitatea față de ceilalți. Articolele La Martina sunt perfect concepute pentru oamenii activi care doresc să-și gestioneze timpul într-un mod eficient, alegând piese vestimentare gata de purtat, fără prea mult efort în a-și construi o ținută care să întoarcă privirile. La Martina este despre tine și timpul tău.

La Martina – stil casual și articole confortabile

Știm că se pot întâmpla multe într-o zi obișnuită și nici nu ne putem imagina cum este să încerci să echilibrezi tot ce se întâmplă în viața ta. Însă La Martina îți vine în ajutor, pentru că adevăratul lux presupune să ne putem face puțin timp pentru noi înșine și pentru cei dragi. Descoperă o colecție de tricouri polo La Martina și rochii inspirate de polo, concepute pentru a fi purtate zilnic, dar care te vor face și să te simți elegant și confortabil atunci când le vei îmbrăca! Dacă ești în căutarea unor ținute casual, pe ABOUT YOU vei găsi o selecție variată de pantaloni și pantofi sport atât pentru femei cât și pentru bărbați. Piesele La Martina sunt concepute special pentru a fi combinate cu ușurință cu orice alte haine din garderoba ta, pentru ca tu să-ți poți crea zi de zi ținutele cu mai multă ușurință.

Articolele La Martina sunt create special pentru a le asorta cu ușurință

Pentru a obține acel look perfect, trebuie să te simți confortabil în hainele tale. Și aici intervine La Martina. Când ieși în oraș cu prietenii, nu ai timp să-ți petreci ore întregi pregătindu-te. Îți dorești ceva care să arate bine, dar care să nu fie o bătaie de cap. Din fericire, cu cămășile și rochiile La Martina, poți fi gata pentru orice în doar câteva momente. Piesele lor vestimentare sunt extrem de potrivite pentru femeile care își doresc să arate smart-casual sau casual la serviciu sau în timpul liber. Asortează cămășile și rochiile cu guler polo cu perechea ta de blugi preferată sau poți alege unul dintre topurile de inspirație polo alături de pantaloni scurți kaki. Adaugă pantofii sport preferați pentru o ținută confortabilă, dar elegantă. Într-o clipită ești gata să ieși din casă!