Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la KILLTEC89

Colecția KILLTEC: Plăcerea activităților în aer liber

Echipamente sportive KILLTEC - Pasiune din generație în generație

Gunther Killer a început povestea mărcii în anul 1981 cu dezvoltarea de pantofi sport, apoi a extins gama de produse cu îmbrăcăminte outdoor. Astăzi, fiii săi, Marcus și Sven, conduc compania, iar produsele KILLTEC se vând în magazine din întreaga lume, inclusiv ABOUT YOU. Compania dezvoltă colecții de îmbrăcăminte pentru sport și agrement. Gama de produse include îmbrăcăminte funcțională KILLTEC pentru femei, bărbați și copii.

Îmbrăcăminte sport și outdoor KILLTEC

Articolele vestimentare pentru ski și sporturi în aer liber sunt produsele de bază ale mărcii. Toate hainele KILLTEC se disting prin detaliile complexe și valoarea excelentă a raportului calitate-preț. Cu gama KILLTEC, plăcerea și distracția în timpul activităților sportive și în viața de zi cu zi sunt întotdeauna esențiale. În plus, noile tendințe fashion se regăsesc mereu în design-ul colecțiilor brandului. Echipamentele sportive nu trebuie să fie plictisitoare. De aceea, compania îți oferă o gamă largă de produse cool pentru activități sportive. Găsești pe ABOUT YOU o gamă variată de îmbrăcăminte sport și outdoor. Alege-ți modelul preferat de tricou KILLTEC și poartă-l împreună cu pantaloni outdoor sau pantaloni sport KILLTEC. Adaugă celebrele modele de geacă KILLTEC outdoor sau geacă sport și ai obținut un look complet pentru activitățile tale preferate în aer liber.

Comandă hainele KILLTEC de pe ABOUT YOU

Alege de pe ABOUT YOU îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport și outdoor KILLTEC online! Descoperă o gamă largă de articole sportive perfecte pentru drumeții, ski, snowboarding și alte activități fun. Creează-ți ținute de invidiat cu produse de calitate superioară de la KILLTEC și fii echipat pentru orice experiență. Dă comandă pe ABOUT YOU și noi îți oferim livrarea și returul gratuite ca tu să te bucuri de produsele preferate rapid și fără costuri extra.