Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

KAPPA - Haine sport pentru oameni mereu în mișcare

Nonconformismul este cuvântul care caracterizează cel mai bine brandul italian Kappa, care a cunoscut o schimbare radicală de optică la sfârșitul anilor '60. Totul i se datorează lui Maurizio Vitale, proaspăt numit la conducerea companiei. El a fost inspirat de John Lenon să creeze îmbrăcăminte casual unisex, pentru oameni mereu în mișcare. Asta este îmbrăcămintea Kappa.

Tricouri și hanorace Kappa de purtat în orice situație

Kappa le-a dat oamenilor activi un motiv pentru care să practice sportul ca mod de viață. Ținutele unisex create de brand, cu logoul consacrat - silueta unui cuplu de tineri stând spate în spate - te îmbie la mișcare. Un tricou Kappa cu guler polo e ideal atât pentru fitness, cât și pentru drumeții. Pentru completarea echipamentului, poți adăuga o pereche de Kappa pantaloni scurți sau lungi, în funcție de vremea de afară. Nu uita de un adidas Kappa, în alb și negru, pentru plimbări relaxante și activități sportive confortabile.

Îmbrăcămintea Kappa, ambasador al sportului

La nici două decenii după ce a făcut pasul în lumea hainelor casual și sport, Kappa a devenit un susținător al sporturilor. A fost sponsor al echipei de fotbal Juventus și al echipei naționale a Italiei. La începutul anilor 2000, mulți tineri voiau tricouri Kappa fiindcă le-au văzut purtate de sportivii lor preferați. Gama de îmbrăcăminte unisex Kappa va susține întotdeauna sportul, viața activă și nonconformismul celor care se află mereu în mișcare.

Mergi pe drumul tău cu ținute sport Kappa

Dacă nu faci sport de performanță, nu e un motiv întemeiat să renunți la ideea de a purta haine sport. Adaugă în garderoba ta îmbrăcăminte Kappa confortabilă, prin care pielea poate să respire, și mergi pe drumul tău. ABOUT YOU te răsplătește cu livrare și retur gratuite la fiecare comandă. Abonează-te la newsletter pe site și bucură-te de beneficiile speciale pe care ți le-am pregătit.