Skip to main content

HAI SĂ VINDEM TOT! Până la -80% EXTRA la TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la JACK WOLFSKIN173

Colecția JACK WOLFSKIN: Simte-te în aer liber ca acasă!

Petrece zile frumoase în natură cu îmbrăcăminte și accesorii potrivite JACK WOLFSKIN

JACK WOLFSKIN este un producător german de îmbrăcăminte și accesorii de exterior. Brandul fost lansat în 1981 și este acum unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru activități în aer liber, cu peste 500 de magazine în întreaga lume. Povestea JACK WOLFSKIN a început când un student, pe nume Ulrich Dausien, a vândut studenților din Frankfurt echipamente de exterior din Taiwan. El a promovat corturile și sacii de dormit ca echipament de aventură și ca o alternativă la ceea ce era disponibil pe piața germană la începutul anilor 1980. Pentru că a avut un real succes, Ulrich Dausien a lansat în 1981 propriul brand, JACK WOLFSKIN, și a ales ca logo laba lupului, care transmite ceea ce reprezintă compania: sălbăticie, libertate și apropiere de natură.

Stilul JACK WOLFSKIN - Autentic, responsabil și aventuros

Utilizând tehnologii inovatoare pentru produse de calitate pe termen lung, într-un design modern, JACK WOLFSKIN are ca misiune să motiveze oamenii să petreacă timp în aer liber și să se conecteze cu natura, să descopere experiențe noi și să se bucure de viața în aer liber împreună cu familia și prietenii. JACK WOLFSKIN și-a propus să ofere celor dornici să-și petreacă timpul în aer liber echipamente și haine rezistente. Deviza JACK WOLFSKIN este “Pentru a te simți în aer liber ca acasă”. În gama de produse JACK WOLFSKIN sunt incluse haine sport: geacă outdoor, tricou funcțional, geacă funcțională, geacă bomber, pantaloni JACK WOLFSKIN outdoor, pantaloni sport, fustă sport JACK WOLFSKIN, geacă sport, bluză funcțională, rochie sport. Poți alege din diversele modele, în funcție de design-ul și de culoarea acestora. Sunt disponibile modele florale, modele clasice și o multitudine de culori. Geci cu sau fără glugă, de lungimi diferite, fuste și rochii cu design-uri cool fac parte din oferta JACK WOLFSKIN. Unul dintre produsele iconice ale brandului este geaca JACK WOLFSKIN multifuncțională.

Confort și libertate cu accesorii sport JACK WOLFSKIN

JACK WOLFSKIN oferă accesorii și articole sportive pentru petrecerea timpului în aer liber: pantofi sport, pantofi JACK WOLFSKIN, saboți, flip-flops, sandale, geantă sport, rucsac sport. Toate produsele sunt create special din materiale ușoare, dar rezistente, fiind potrivite pentru activitățile în natură.

Descoperă gama de haine și accesorii sport și de exterior pe ABOUT YOU!

Alege-ți modelele preferate de îmbrăcăminte și accesorii JACK WOLFSKIN pe ABOUT YOU! Livrarea și returul sunt gratuite și ai la dispoziție 100 de zile pentru retur.