Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la JACK & JONES1

JACK&JONES online

Stilul modern, urban, creat pentru cei plini de încredere, echilibrați, care trăiesc viața la maximum. Caracteristicile specifice brandului sunt, înainte de toate, combinațiile îndrăznețe de culori, imprimeurile interesante de pe tricouri și calitatea excepțională a blugilor, creați de către cei mai buni specialiști italieni ai firmei. Dacă ești nonconformist și cool, atunci te afli la locul potrivit pentru afirmarea personalității tale! Și dacă, totuși, te știi un conservator din fire, nu e târziu niciodată să experimentezi și să descoperi stiluri și combinații stilistice noi!

Tricouri Jack and Jones

Știi piesele acela must have pe care oricine ar trebui să le aibă în garderoba sa, indiferent de stilul vestimentar? Da, da, tricourile, despre ele este vorba! Indiferent de ce combinații faci cu ele, tricourile de firmă de la Jack and Jones, fie că sunt cu mânecă scurtă sau cu mânecă lungă, se potrivesc de minune cu o pereche de blugi, pregătindu-te pentru ieșirile cu prietenii sau o zi comună ca oricare alta, dar în care să nu dai greș din punct de vedere vestimentar. Datorită portalului tău online de fashion, viața devine mai ușoară atunci când faci alegeri, asta pentru că te poți bucura din plin de aproape toate produsele brandurilor tale favorite!

Brandurile internaționale mai aproape de tine

Jack and Jones Romania este doar la un click distanță de dorințele tale. Dacă de mult timp îți doreai să adopți un stil casual în care să te simți comod și fără inhibiții, atunci gecile Jack and Jones, pantalonii Jack and Jones și hanoracul Jack and Jones sunt piesele ideale pe care le poți combina cu diferite articole vestimentare și care te fac să te simți absolut fantastic în pielea ta. Arată tuturor cât de mândru ești de stilul tău cu Jack and Jones originals!