Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

ICEPEAK – îmbrăcăminte funcțională și spirit de aventură

ICEPEAK creează îmbrăcăminte sport funcțională în culori îndrăznețe și design modern și a luat naștere în 1996, în Finlanda. S-au concentrat inițial pe crearea de tricotaje sportive de înaltă calitate și funcționalitate, care să reziste la condiții meteo dure. Astăzi, ICEPEAK este un brand de referință printre împătimiții sporturilor de iarnă și iubitorii de adrenalină, pentru îmbrăcăminte sport funcțională și stilată, devenind un lider în lumea modei funcționale europene. Oferind o gamă largă de produse ușor de întreținut pentru orice tip de aventuri pe pârtie, ICEPEAK creează articole pentru diferite situații, culori și design pentru orice stil și pretenție, totul pentru ca tu să te simți bine în pielea ta, în noua ta aventură.

Cu ICEPEAK, lumea este locul tău de joacă

Lumea este locul tău de joacă. Iar atunci când iarna vine, munții sunt locul de joacă suprem. Când ești sus în munți, vrei să porți haine care nu sunt doar funcționale și confortabile, ci și stilate. Pentru că vrei să arăți bine, să te simți bine și să te poți mișca cu ușurință fără a fi îngreunat de îmbrăcăminte. La asta se pricepe cel mai bine ICEPEAK. Îmbrăcămintea lor, cum ar fi gecile sport ICEPEAK sunt realizate din materiale softshell de înaltă calitate, care nu te vor dezamăgi în nicio situație. Au o gamă largă de produse pentru diferite utilizări: de la activități în aer liber precum schi și drumeții, până la îmbrăcăminte de stradă care se potrivește perfect cu piesele lor de schi. Așadar, fie că ești în căutarea outfitului potrivit pentru o zi obișnuită pe pârtie sau doar a unor haine noi pentru sezonul care urmează, nu vei găsi o potrivire mai bună decât ICEPEAK!

ICEPEAK – Ești pregătit de o nouă aventură?

La fiecare aventură, un singur lucru este sigur: vei fi afară în frig. Cu ICEPEAK, ai libertatea de a-ți crea propriul stil. De la stradă până la pârtiile de schi, ai de ales dintr-o gamă variată de piese vestimentare funcționale ușor de întreținut și, mai ales, ușor de purtat. Piesele ICEPEAK rezistente la ploaie și frig te vor face să arăți cool și încrezător în stilul tău unic chiar și atunci când vremea nu este de acord. Ceea ce înseamnă că vei fi pregătit pentru orice! Create pentru toate tipurile de condiții meteo, hainele ICEPEAK te vor face să încerci cu mai mult curaj și determinare orice fel de aventură la care te gândești. Nu trebuie să mai stai pe gânduri. Poți face ceea ce simți!