Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Ai grijă de picioarele tale. Alege încălțămintea Hunter!

Așa cum ne îngrijim zilnic de tenul nostru, ne aranjăm părul sau ne hidratăm pielea, tot așa trebuie să avem grijă și de picioarele noastre. Poate că, de multe ori, nici nu conștientizăm cât de important este să alegem încălțăminte comodă, rezistentă și de calitate, să hidratăm picioarele sau să ne îngrijim unghiile. Însă, toate acestea ne ajută să ne deplasăm mai ușor, să stăm câte o zi întreagă în picioare și să evităm vizitele la medic. Așadar, încălțămintea de la branduri recunoscute pentru produsele de calitate pe care le realizează ar trebui să fie în fruntea listei de cumpărături. De pildă brandul Hunter este unul dintre cele mai cunoscute în industria fashion, fiind, de altfel, un bun de patrimoniu britanic. Fondat în 1856, Hunter se poate lăuda cu o istorie bogată în inovație. Cizmele Hunter sunt preferate de mulți britanici, întrucât acestea sunt rezistente și nu lasă apa să pătrundă. Pe ABOUT YOU, vei găsi diverse modele de încălțăminte Hunter, potrivite pentru zilele ploioase ori iernile cu zăpadă.

Alege Hunter online de pe ABOUT YOU, pentru outfituri regale!

Brandul Hunter se bucură de două recunoașteri regale din partea reginei Elisabeta a II-a și a ducelui de Edinburgh, ceea ce a contribuit la succesul internațional. De mai bine de 160 de ani, încălțămintea Hunter este o opțiune perfectă pentru cei care vor să aibă grijă de picioarele lor, care își doresc să își creeze outfituri spectaculoase și, în același timp, să se simtă confortabil. Fiind un brand într-o continuă dezvoltare, Hunter creează încălțăminte pentru toate gusturile.

În plus, pe ABOUT YOU, vei putea găsi și o serie de accesorii Hunter, precum rucsacuri, genți de umăr și borsete. Descoperă acum colecția Hunter de pe ABOUT YOU și comandă rapid produsele care îți atrag atenția!