Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la Hunkemöller563

Hunkemöller: lenjerie confortabilă și provocatoare

Hunkemöller a luat naștere ca afacere de familie în Țările de Jos din 1886. Compania a fost înființată de Wilhelm Hunkemöller și soția sa Josephina Lexis, care au deschis primul magazin în Amsterdam. Familia Hunkemöller a avut întotdeauna un angajament puternic față de moda feminină, precum și un ochi pentru calitate și valoare. Produsele lor sunt cunoscute pentru elementele de design unice, care le-au făcut populare printre clienții din întreaga lume. Hunkemöller se mândrește cu faptul că poate oferi o gamă largă de dimensiuni și stiluri la prețuri accesibile. De asemenea, aceștia oferă sfaturi valoroase despre cum să ai grijă de noua ta achiziție, astfel încât aceasta să dureze mai mult decât te aștepți. Și pentru acest lucru, cei de la Hunkemöller sunt extrem de apreciați, reușind să câștige inimile multor femei din întreaga lume.

Lenjeria Hunkemöller îți scoate formele în evidență

La Hunkemöller te simți încrezătoare și confortabilă în propria ta piele. Ar trebui să poți purta ceea ce îți dorești și să nu te simți judecată de alții. Exprimă-ți senzualitatea într-un mod liber și confortabil! Lenjeria Hunkemöller este concepută având în vedere acest lucru. Vei găsi piese intersante care sunt atât confortabile, cât și elegante, pentru ca tu să profiți la maxim de timpul tău. Atunci când vine vorba de moda feminină, nu există o soluție unică pentru toate. De aceea, brandul olandez îți oferă o varietate de stiluri și croieli, chiloți Hunkemöller cu dantelă sexy care îți vor permite să te exprimi liber și să-ți scoți în evidență calitățile.

Hunkemöller – o varietate de piese de lenjerie intimă pentru toate formele și stilurile

Colecțiile de lenjerie ale brandului includ body-uri provocatoare, chiloți tanga, costume de baie Hunkemöller și sutiene elegante pentru fiecare ocazie: de la ieșiri cu prietenii până la întâlnirile cu persoana dragă. Știm cât de important este pentru tine să te simți frumoasă, indiferent de ocazie, iar lenjeria de inspirație olandeză te va ajuta să pășești cu încredere într-o nouă zi, de fiecare dată. Hunkemöller exprimă discreție, eleganță și încredere în tine. Dacă ești în căutarea unor articole confortabile pentru vacanță, care să-ți evidențieze formele și calitățile siluetei sau piese provocatoare și sexi cu modele florale din dantelă pentru a-ți surprinde plăcut jumătatea, ai ajuns la locul potrivit. Pe ABOUT YOU găsești o selecție variată de articole classy de lenjerie intimă, body-uri și costume de baie Hunkemöller, cu care nu poți da greș.