Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

HELLY HANSEN: îmbrăcăminte tehnică premium de la un căpitan de vas

Inspirat din cele mai ostile medii din lume, HELLY HANSEN este unul dintre liderii mondiali atunci când vine vorba de îmbrăcăminte tehnică pentru navigat pe oceanele lumii și schi de performanță pe pârtii de dificultate extremă. Fondat în Norvegia, în 1877, de către căpitanul de vas cu același nume, brandul continuă să dezvolte echipamente și articole vestimentare de înaltă calitate care îi ajută pe oameni în provocările de zi cu zi prin intermediul tehnologiei. HELLY HANSEN este responsabil de multe inovații în industria modei, inclusiv de inventarea primei țesături suple impermeabile, țesătură care este acum îmbrăcată de olimpici și echipe naționale în cadrul competițiilor oficiale. Astăzi, tehnologia lor waterproof a evoluat incontestabil, fiind realizată fără tratamente chimice adăugate și oferind același nivel de protecție în condiții extreme sau neprevăzute, pentru ca tu să te bucuri în continuare de aventurile extraordinare pentru care te-ai pregătit.

Nu trebuie să fii un profesionist ca să porți piesele HELLY HANSEN

Deși piesele vestimentare HELLY HANSEN oferă o serie de tehnologii care conferă protecție împotriva vântului și a apei, nu trebuie să fii un profesionist pentru a le purta. Cu un aspect urban pronunțat, articolele lor te vor proteja de vremea rea, dar în același timp îți vor completa stilul de viață aventuros. Fie că ești în căutarea unei geci confortabile, a unui palton sau hanorac ori a unor accesorii precum genți și șepci, HELLY HANSEN va deveni cel mai bun prieten al tău. Dacă ești un impătimit al sporturilor extreme de iarnă, te vei putea bucura de libertate și siguranță, în timp ce te distrezi cu cei mai buni prieteni pe pârtie. Vei găsi haine atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii, deci nu-ți face griji dacă vrei să pleci în vacanță cu întreaga familie.

HELLY HANSEN: Design practic de inspirație scandinavă

Atunci când spui design de inspirație scandinavă, înseamnă că ai la dispoziție modele simple, dar foarte utile, într-o varietate mare de culori vii sau neutre, în funcție de preferințele tale. Helly Hansen reușește cu succes să surprindă și astăzi stilul de viață scandinav, concentrându-se pe utilitatea tehnologiilor incorporate și pe designul practic. Navighează în siguranță sau schiază cu stil și profită de momentele petrecute în mediul tău natural. Aventura abia începe și se termină doar atunci când vrei tu să se termine. Descoperă întreaga selecție și cumpără online articolele preferate HELLY HANSEN din magazinul nostru!